WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
rallymodels

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od rallymodels »

jde o to jak bude skutečně vypadat,na nějakém australském foru jsem četl,že se tam někdo přímo angažoval ohledně té barvy.Udajně v tomto případě je složité udělat přesný odstín je fakt,že ani tammya neměla ten sprej přesnej.Další věc je zda to bude s 555 nebo ne.pokud bude Vatanen s 555 tak ho beru a nečekám.Pokud ne tak počkám a omrknu skutečnost.Další by měl být údajně C:Mc Rae a snad jen 555ks.Poslední Sainz MC a pak asi ta safarka. Takže uvidíme.Teď jsem v očekávání 306 a M3.zvažoval jsem tu Marlboru audi,ale mám tu safaru AArt,tak jsem ji nebral,ale je pěkná,pro toho kdo sbírá jen rally-čka určitě pěkný kousek.Svaťa je samozdřejmě proti SS vysazenej,ale to už se tu řešilo.100 lidí 100 názorů,možností a občas pak člověk i lituje,že nevzal bytˇ ne 100% model, viz poplivaná Ascona,ale MC už vlastně není,ostatní verze dle mne nezajímavé,snad kromě Fassina verze.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

rallymodels píše:Svaťa je samozdřejmě proti SS vysazenej,ale to už se tu řešilo.100 lidí 100 názorů,možností a občas pak člověk i lituje,že nevzal bytˇ ne 100% model, viz poplivaná Ascona.
Jen doplním,že pro mě je nejdůležitější,aby model odpovídal tvarově skutečnému vozu.To je pro mě důležitější,než občas nějaké opomenuté reklamy apod.
A bohužel SS snad kromě Fiatů Abarth 124 modely ztvárňuje tak jak jim to vyjde.Skutečný proporce jsou jim šuma fuk....

rallymodels

Svaťo,souhlasím s tím,že by model "měl" odpovídat pokud možno co nejvíc skutečným tvarům o tom žádná.
Na druhou stranu-kdo to v té vitríně dokáže scela posoudit? Myslím si ,že těch lidí je skutečně málo. Pokud teda nebude u modelu fotka k okamžitému posouzení.
Ber to jako pouhou reakci. Nechci tím rozdmýchávat žádné vášnivé diskuse.
Za mne - mám Mantu a tak jsem chtěl i Asconu a v tomto případě jsem prostě dokonalost neřešil a koupil ji.Pokud ji někdy někdo udělá líp (v což momentálně pochybuju) tak ji možná vyměním.Uplně stejně se postavím k Impreze 555.

racing18

Příspěvek od racing18 »

Pár hloupých dotazů:
555 je tabáková reklama ? Řekl bych,že jo když z některých soutěží jsou na modelech jen stylyzované obloučky. V tom případě není marné mít také jeden s plnou reklamou. ;) Na facebooku jsem četl,že SS měl údajně revidovat odstín. :?

rallymodels

Jirko ty nás tu teď snad vedeš na provázku s těma 555. Samozdřejmě že je jde o cigára hlavně v asii je to něco jako bora v evropě a us. K té modré jak jsem psal na různých fórech to lidi řeší několikrát jsem četl,že se do toho osobně intervenovali a kontaktovali přímo SS. Nafocené je snad v pracovní verzi a uznali někde,že je světlá.Jaká bude skutečnost musíme počkat,ale řekl bych že pokud se do toho takhle lidi obuli tak že s tím něco provedou.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Jirko to jsem nečekal,že nebudeš vědět co to je za reklamu 555 a jako rallymana tě ani neomlouvá,že nekouříš (teda si to myslím)ObrázekJinak jak píše Tonda tu modrou barvou zřejmě SS vyladí ,no uvidíme

racing18

Příspěvek od racing18 »

Chtěl jsem se jen ujistit.Předtuchu jsem měl a docela silnou. :) Na druhou stranu pro méně zasvěcené není tahle informace k zahození .;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

rallymodels píše: Na druhou stranu-kdo to v té vitríně dokáže scela posoudit? Myslím si ,že těch lidí je skutečně málo. Pokud teda nebude u modelu fotka k okamžitému posouzení.
Ber to jako pouhou reakci. Nechci tím rozdmýchávat žádné vášnivé diskuse.
Taky nemíním nic rozdmýchávat.Jsem ale v tomto tak trochu puntíčkář.A proto důležité pro mě je,že já vím,že je to model špatný a při každým pohledu by mě to velmi slušně řečeno iritovalo,že mě vůbec něco takovýho ve vitríně zabírá místo. ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tak dnes by měl vyjít BMW M3 Korsika 1989 od Wedge,tak snad to tak bude ,no uvidíme.Jen se modlím at to není nějaký podvod ,pár z nás v tom má už peníze,ale snad to dobře dopadne

Fabi

Příspěvek od Fabi »

Ak smiem podotknúť na už zmenenú farbu Imprezi 555 som upozorňoval v "Novinky výrobcú 1:18" a "SunStar" kde je na aute hodne veľa zmien od prvých záberov a jednou z množstva zmien je farba. ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“