NEOmodels Škoda 110R
Re: NEOmodels Škoda 110R
Srovnával jsem také 130RS i 110R, Spark celkově působí věrněji. Z předního pohledu je vidět rozdíl v šířce horní hrany předního skla - Spark je možná příliš úzký, Neo asi zase široké, ale to je jen dojem, neměřil jsem to. Ale celkově se mi Neo i přes některé vady líbí, koupě nelituju. Limitka 300 ks je pořád neprodaná, asi to prodejní trhák není. Všimnul jsem si ještě, že Neo má kličky na stahování okének i vzadu... Takže je alespoň plánuji zabravit černou barvou, aby nebyly vidět.
Uvidíme, jak bude vypadat finální Abrex, prototyp 1:43 z Norimberku podle mě působí taky trochu divně. Prototyp 1:18 ale vypadá parádně, ten asi bude ze všech modelů erka nejvěrnější.
Uvidíme, jak bude vypadat finální Abrex, prototyp 1:43 z Norimberku podle mě působí taky trochu divně. Prototyp 1:18 ale vypadá parádně, ten asi bude ze všech modelů erka nejvěrnější.
Ja kúpu tiež neľutujem, len ma NEO trochu sklamalo. Na Abrex som tiež zvedavý.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Na smallcars.cz už zmizelo žluté erko, mají jen oranžovou. Možná měli žlutých méně, když ty nabízí i ostatní prodejci, zatímco 300 ks oranžových bylo jen pro ně.
Možno. Alebo tú "oranžovú" nikto nechce, lebo to nie je oranžová a taká farba na eRku nebola - aj ja som ju bral len kvôli tým blbým kolesám na žltej 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak už je na fotkách i červená barva
(nefunkční link odstraněn adminem)
Mě se na erku ta červená až tak nelíbí (model vypadá dost tmavě, na světlejším víc vyniknou detaily), ale oceňuju, že tam dali správný kola. Nejvíc se mi v reálu líbí oranžová, škoda, že u limitky ten odstín netrefili
Další erko od NEA si už kupovat nebudu.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
mě se naopak ta červená moc líbí,ale jasně je to věc názoru 

No, v reálu třebu bude vypadat ta červená líp než na fotce a nebude tak tmavá. A snad to bude tentokrát autentický odstín. Ale vzhledem k ceně do dalšího NEA nepůjdu, jedině, že bych ho viděl někde v obchodě naživo a zalíbilo by se mi... Je to nebezpečný, leze to do pěněz
Až vyjde Abrex, tak si nejspíš koupím víc barev, určitě žlutou, oranžovou a červenou... Teda pokud bude erko od Abrexu povedený a sehnatelný v ucházející kvalitě, což je velká otázka...

Na Foxtoys je nově žluté erko za 1150 Kč, což je myslím nejnižší cena v e-shopech:
Na Smallcars i MCW zmizelo oranžové erko, tak už je asi vyprodané.