Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
MERCEDES BENZ 300 SL 1954 - Bburago

JAGUAR MARK II 1959 - Maisto

JAGUAR MARK II 1959 - Maisto

2 roky mi to leželo v hlavě, 2 roky jsem se tím užíral, a už jsem se do toho rozhodl rázně říznout.
CMC - přechod na číslované verze.
A tito 4 krasavci už definitivně opustili mou sbírku :
- Mercedes-Benz W125
- Mercedes-Benz W154
- Auto Union Typ C
- Ferrari 500 F2

CMC - přechod na číslované verze.
A tito 4 krasavci už definitivně opustili mou sbírku :
- Mercedes-Benz W125
- Mercedes-Benz W154
- Auto Union Typ C
- Ferrari 500 F2

Mozno taka trosku mimo mysu otazka, ale napadlo ma... kde predavate tie vase modely? Predavate ich na strankach ebay??? Ak cez ebay , tak mozno by som mal par otazok cez sukromne spravy na tuto temu. Sam uz predavam par modelov na ebay, no este iba ako neskuseny zaciatocnik, preto by som si s vami rad o predaji a s tym suvisiacimi vecami pokecal.
Já zatím prodávám modely pouze tady v Česku mimo Aukra.Takže se mnou moc nepokecáš 

Na Aukru jedině v případě,že se jich chceš levně pozbýt. 

Já taky zatím na eBay pouze nakupuji ale neprodávám. Jinak Aukro je většinou šroťák, ale sem tam se objeví výjimka potvrzující pravidlo. Např. s prodejem W154 přes Aukro jsem byl celkem spokojen.
OK, vdaka.. ospravedlnujem sa za spam. Mal som mozno zalozit novu temu tykajucu sa toho, s pripadnymi otazkami a diskusiou. Urcite by to pomohlo mnohym. Tak uvidim. Zatial to predavam, ale nik nekupuje