OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTTO mobile
Ty modely musely být někde venku v červenci na přímém slunci a celý den jinak to není možné 

jj tie modely museli byt zabudnute na silnom slnku velmi dlhu dobu lebo toto poškodenie je obrovske...tak, slnko znici vsetko..minule som videl jeden UT Mclaren F1 s uplne zarosenym prednym sklom od slnka...si nechcem predstaviť čo by priame slnko spravilo s nejakym cervenym Ferrari od Kyosha(ked uz v normalnym podmienkach je ma ta farba namále) alebo so sivymi plastmi na starych Bburagách, ktore zožltli vo vitríne kde mi slnko nikdy nesvietilo 
jj aj Elite pouzivaju foliove okná (material butyrate alebo tak nejak
), nielen vyrobcovia resinov 

jj aj Elite pouzivaju foliove okná (material butyrate alebo tak nejak

modrý Mondial, pekný Mondial 

Modely můžou vidět akorát mé slunce v duši,to origo nikdy neuvidí 

Pripojím aj ja svojích Ottíkov, dnes som konečne otvoril aj minulomesačnú zásielku, tak som mal o to viac čo pozerať.
Majmenej sympatií má z nich u mňa M5-ka a milo ma prekvapila Citroenová kačka, Metro je bez chyby a Renoltíci sú opäť veľmi slušne urobení.

Majmenej sympatií má z nich u mňa M5-ka a milo ma prekvapila Citroenová kačka, Metro je bez chyby a Renoltíci sú opäť veľmi slušne urobení.

osobně u Otika hodnotím nejlépe 70léta a 2CV beru zatím co jsem měl za nejhorší model (Citroën OTTO), karosérie je OK ale doplácí na to že je resin, pohled zepředu kdy je vidět silné osy kol a a vystouplý podvozek kde vůbec není, absence výfuků, netočící zadní kola a podobně...
Sbírka modelů Citroën
Ja som optimista, necakm od rezinu 1:18 za 44,-E super vela a Otto to povacsine vzdy poskytne. Sahara je zaujimava verzia kacky, uz pozitivne je to, ze ju urobili. Rozne veci ako napr. nedostaky podvozku su dan technologii a cene. Ale ked vyrobca urobi model proporcne dobre a pobavi sa s detailami, tak je to super. U vacsiny od Otta s tym nie je problem. Skor ma trapia nedostaky na 3x drahsich Porsche Sparkoch.
Ale vzdy sa da toho zabavit, ked uz to nebudem chciet.

Ale vzdy sa da toho zabavit, ked uz to nebudem chciet.

že je 2CV Sahara je super o tom žádná, podvozek svedeme na resin ,ale proč nemá asi jako jediná z OTTO řadý výfuk ???
Sbírka modelů Citroën
Aby bola ešte väčšia rarita!
Barte myslíš,že ten speciál od Alpiny je osmnáctina ?