WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
racing18

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od racing18 »

...tak ještě prozrať číms to zachránil.Já uvažuju použít chemoprén nebo herkules. :?

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tak tento týden po Metru druhá velká radost do sbírky Obrázek Doplnil jsem Colina na Fordu,tentokrát RMC 2002
Obrázek

racing18

Příspěvek od racing18 »

Možná ste si toho někdo všiml.Na MO bylo MG za 85 euro,to jsem si říkal,že nějak levný no a teď už standartně za 100. ;)
Parádní přírůstek Libore. :)

gary28

Příspěvek od gary28 »

racing18 píše:...tak ještě prozrať číms to zachránil.Já uvažuju použít chemoprén nebo herkules. :?
Já jsem akorát lepil dceři kolo na kočárek ,tak jsem to vzal lepidlem co je v sadě na lepení veloduší.
Kupodivu to drží a zatím nemá vedlejší účinky.
Gratulace Liborovi k pěknému Fíkusu ,já jsem pravděpodobně ze stejné sbírky dnes obdržel červenou 206WRC AA.
a taky moc pěkná.

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

racing18 píše:...tak ještě prozrať číms to zachránil.Já uvažuju použít chemoprén nebo herkules. :?
Jirko já na tyhle věci jako jsou světla a podobné čiré plasty používám 2 lepidla a to buď klasický herkules (světla) a tady konkretně UHU -čirý krystalický gel,je to klasicky v tubě koupíš v lepších drogerijích,nebo hyper super Obi,Bau....max-haus cca 65 kč tuba

rallymodels

Gary u těchto typů lepidel na bázi chemoprenů je problém s tím,že po čase zvětrají a zažloutnou,proto nedoporučuji.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

rallymodels píše: a tady konkretně UHU -čirý krystalický gel,je to klasicky v tubě koupíš v lepších drogerijích,nebo hyper super Obi,Bau....max-haus cca 65 kč tuba
.. třeba by pomohlo,kdyby jsi sem dal foto té tuby lepidla,aby případní zájemci věděli,co konkrétně shánět ;) :)

rallymodels

No fotka tuby asi nic neřeší,protože se z n nedá nic vyčíst a je jich celá řada. Takže spíš dám odkaz na produkty a možná si tam každej najde něco pro sebe potřebného i na něco jinýho,jen se zmiňuji nejsem dealer,aby to tak nevyznělo. Mám s tím zkušenosti a o ty tady jde ve vztahu k modelům.
Je třeba si ten blistr vždy přečíst tu specifikaci lepidla,mění se design balení,takže i já to pročítám,pokaždé to má trochu jiné balení.
odkaz je na konkretní lepidlo čím lepím já. V zásadě na tom musí být napsáno čiry neagresivní lepidlo.
Pozor verze ------------------HARD--------------- není vhodná na okna a světla

http://www.uhu.cz/lepidla-pro-domacnost ... lleskleber

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

S tím Tondovým lepidlem souhlasím,jen dodám kupte si ho nejlépe transparentní(čirý) ;)

rallymodels

hurvajs píše:S tím Tondovým lepidlem souhlasím,jen dodám kupte si ho nejlépe transparentní(čirý) ;)
... za transparentní máš body..... -) :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“