Abrex - nové modely

Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od hurvajs »

novinky Abrex Fabie S2000
(nefunkční link odstraněn adminem)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Jenom jestli to Abrex nezačíná s těma cenami přehánět.Udělají limitky,na kterých ale stále chybí podstatné detaily jako jsou šoupačky v oknech předních dveří.A nemyslím si,že ten model odpovídá ceně 600 resp.650 Kč.Jsem moc zvědavý na zpracování po kompletaci u těchto limitovaných modelů.

FKS

Příspěvek od FKS »

Abrex si možná dal za cíl dohnat s cenami IXO... Tohle jsou sice limitky, ale taky se mi to zdá dost. V rozhovoru ve Světě motorů Abrex píše, že výroba modelů je pro ně koníček, že jim vydělává jiný obchod, ale realita je podle mě trochu jinde, viz diskuze tady na fóru k novým modelům před Vánoci... Detaily by opravdu mohli dotáhnout, třeba i anténky...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ona asi S2000 je docela dobrý job. Forma stejná, jen jiné obtisky a hned je nový model. A tou limitkou asi zabijou 2 mouchy jednou ranou. Asi předpokládají, že není tolik sběratelů, kteří si pořídí všechny varianty S2000. Takže kdyby jich udělali víc, tak jim zbydou. A protože je to limitka, tak zvednou cenu.
Snad aspoň ta kvalita bude na vyšší úrovni než vánoční dodávka. Tou si asi (dle diskutujících zde a FB Abrexu) docela pokazili reputaci.
Jinak doufám, že udělají i letošní verzi s černou střechou a přední kapotou. Ta se mi moc líbí.
Není ten rozhovor ze Světa motorů někde na netu?

ladin

Příspěvek od ladin »

Zkusil jsem tu stránku nafotit:
(nefunkční link odstraněn adminem)

Brisco74

Příspěvek od Brisco74 »

Buggyra - Limitka 36 ks.
Dnes mi dorazil e-mail o limitované edici Buggyra 2 auta z loňské sezóny - Chris Levett a Konovalov.
Nedoporučuji ani omylem. Cena v prodejně na Václaváku 699,-Kč. Krabice (přebaly) použity z modelu Davida Vršeckého, místo s fotkami zmíněných jezdců. Pokroucené zadní disky, u všech co jsem prohlédl "šmajdaly" nápravy. Upatlané od barvy - na černém podvozku otisky prstů od bílé barvy. A co mi prodavač nedokázal vůbec vysvětlit, kde je označení o L.E. případně certifikát s číslem modelu. Na podstavce dolepovány štítky (přelepky) s jmény jezdců, takže spíš předělávky než limitky.

rocs

Příspěvek od rocs »

ABREX je stále "lepší a lepší". Už teraz sa desím ako budú vyzerať Š110R a Š1200

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, hlavně že na facefooku kolem Vánoc slibovali, že se s kvalitou polepší.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Já jsem bral přes dealera škoda auto dvě Fabie S2000 (RMC 2011 Hanninen,Mikkelsen) a modely jsou bez chybičky.Je možné,že vyloženě pro škodovku jsou ty modely více kontrolovány??? Navíc mají jiný obal(Škoda Collection) a zaujalo mě na tom,že na krabičce není ani žádná zmínka o Abrexu.Takže se kupující ani nedoví ,že to vyrábí Abrex.

FKS

Příspěvek od FKS »

Tady píšou, že Š110R v 1:18 by mělo být do Vánoc, u 1:43 bych to viděl podobně, vzhledem k tomu, že v Norimberku byly obě měřítka ve stejné fázi. Ale 1:43 by snad mohli stihnout udělat rychleji...
Minuly tyden jsem mela 1:18 eRko dokonce i castecne v cervenem laku v ruce ... ladily se detaily, pani od Abrexu rikala, ze snad do vanoc budou :) je to krasne ... opravdu ... zatim par veci nestimuje, ale myslim si, ze se mate na co tesit ...
http://www.skoda110r.cz/forum.php?thread=0

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“