Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Cez víkend som konečne doplnil do police posledný chýbajúci kúsok P934 Exoto a minichampsov P904 Monte Carlo 1965-2.m., ktorému to natrel Makinen na miniku.
Legendární dvojka 928 (AA) a carrera RS 1972 (minichamps)
Porsche 906 - kompletní produkce od PMA Minichamps
Super, konecne hromadne foto P906. Len skoda, ze Minichamps robi drahoty z dalsimi verziami, pritom idu lepsie na dobyt ako ich napr. P911.
A s P904 neurobis podobne foto?
A s P904 neurobis podobne foto?
Bohužel neurobím, bo jsem ještě pořád nekoupil tu verzi z Monte Carlo, s níž jsi se blejsknul ty při posledním příspěvku Ostatně už jsem je jednou společně fotil, od té doby přibyla jen černá dealerská verze, jinak nic. Když bude čas, chci udělat hromadnou fotku 917 K, ale bude problém s místem na stole - 20 modelů a 1 ve stavu rozebranosti(předělávám na verzi z LM 1971 - č.18 Sandeman)Vlad píše:A s P904 neurobis podobne foto?
Porsche Cayenne turbo - Autoart 1/18
Ačkoli nejsem zrovna příznivcem čtyřdveřových Porsche, tak jsem zařadil do sbírky i tohoto obra. Pro porovnání velikosti jsem k němu přidal Porsche No. 1 z roku 1948, oba vozy dělí 55 let, 415 PS, 3425 cm3 objemu motoru a 1770 kg.
Ačkoli nejsem zrovna příznivcem čtyřdveřových Porsche, tak jsem zařadil do sbírky i tohoto obra. Pro porovnání velikosti jsem k němu přidal Porsche No. 1 z roku 1948, oba vozy dělí 55 let, 415 PS, 3425 cm3 objemu motoru a 1770 kg.
EXOTO 1/18 - Porsche 934 RSR race version - kompletní řada
Raritný model za "dobrú" cenu na modelissime.
S obalom si nerobili problém.
S obalom si nerobili problém.
Tak to je opravdu nářez, oproti sériové "civilní" verzi jen pár potisků navíc a cena o řád vyšší, toho ve své sbírce klidně oželím....
Tak konečně je tu nová 911-ka v podání PMA - Porsche 911 (991) Carrera S v edici WAP - barva tmavomodrá metalíza (už je na cestě do mé sbírky)