modely BBR
-
modely BBR
Nádherná italská klasika. Spolu s modely MR Collection a Tecnomodel je to velká italská trojka a jsou to jedny z nejlepších na světě. Není už moc modelů, u kterých je napsáno: Made in Italy.
Když jsem začínal se sbíráním modelů, vždycky jsem si hrozně moc přál mít tak někdy ve své sbírce aspoň jeden jediný. A sen se naštěstí vyplnil.
Teď už od BBR sbírám především limitky ze série Deluxe. Mají tlustý podstavec z pravé kůže, kterou prý dokonce používá u svých vozů samotná automobilka Ferrari.
Tak toto je vůbec můj první model od BBR.
Brzy přidám fotky dalších modelů od BBR a doufám že se někdo taky přidá!
Když jsem začínal se sbíráním modelů, vždycky jsem si hrozně moc přál mít tak někdy ve své sbírce aspoň jeden jediný. A sen se naštěstí vyplnil.
Teď už od BBR sbírám především limitky ze série Deluxe. Mají tlustý podstavec z pravé kůže, kterou prý dokonce používá u svých vozů samotná automobilka Ferrari.
Tak toto je vůbec můj první model od BBR.
Brzy přidám fotky dalších modelů od BBR a doufám že se někdo taky přidá!
Re: modely BBR
Nadhera tesim sa na dalsie fotky.
-
Tak další model od BBR.
Ferrari 365 GTB/4 Daytona ze série Gasoline (GASOPEN002A).
Detailní motor a interiér. Kapota a dveře se nedají otevírat, jsou zafixované!
Ferrari 365 GTB/4 Daytona ze série Gasoline (GASOPEN002A).
Detailní motor a interiér. Kapota a dveře se nedají otevírat, jsou zafixované!
Tak si ma navnadil, a mozno aj ja nafotim nejaky BBR model pripadne od LS. F 288 GTO ti uprimne zavidim, no skoda ze mam iba verziu od matellu ale zas nieje to az tak zle. U 365 gtb/4 ak som dobre pochopil, nejde zavriet kapota motora ani dvere? skoda... Skus nafotit trosku lepsie motor nech sa pokochame nad detailom tohto resinu.
-
Je to tak. S dveřmi i kapotou nelze hýbat. Jsou už tak napevno přidělané. BBR nedělá modely typu open&close.
Ty fotky jsou z mobilu. Blesk sice má, ale je skoro nepoužitelný. Takže nic moc. A na lepší detaily motoru už taky nezvládne zaostřit. Je to škoda.
Ta 288 GTO (BBR32A) je starší model od BBR, takže to myslím nebude resin. Stejně tak ta Daytona. Ale BBR má i novější model 288 GTO, reedici (BBR198A) a ta by už měla být z resinu a samozřejmě detailnější a kvalitnější.
Tak se budu těšit na fotky dalších modelů BBR.
Já mám ve sbírce ještě pár kousků, tak je někdy nafotím a přidám je sem.
Ty fotky jsou z mobilu. Blesk sice má, ale je skoro nepoužitelný. Takže nic moc. A na lepší detaily motoru už taky nezvládne zaostřit. Je to škoda.
Ta 288 GTO (BBR32A) je starší model od BBR, takže to myslím nebude resin. Stejně tak ta Daytona. Ale BBR má i novější model 288 GTO, reedici (BBR198A) a ta by už měla být z resinu a samozřejmě detailnější a kvalitnější.
Tak se budu těšit na fotky dalších modelů BBR.
Já mám ve sbírce ještě pár kousků, tak je někdy nafotím a přidám je sem.
Ferrari SP1 /BBR limitka na kozi
-fotky nic moc, lebo sa mi ho nechce vyberat z plexi, a makro na fotaku je slabe. Svetlo tiez. Tak snad niekedy s lepsim fotakom.
(nefunkční link odstraněn adminem)
-fotky nic moc, lebo sa mi ho nechce vyberat z plexi, a makro na fotaku je slabe. Svetlo tiez. Tak snad niekedy s lepsim fotakom.
-
Pěkné, moc pěkné. Krásná SP1.
A ty fotky nejsou vůbec špatné. Sám taky fotím z mobilu, takže vím, co to dá za práci udělat trochu solidní fotky. Kdyby tak aspoň bylo odpoledne trochu sluníčka, to by se pak fotilo mnohem líp.
Můj první model ze série Deluxe, Ferrari 599 GTO.
A ty fotky nejsou vůbec špatné. Sám taky fotím z mobilu, takže vím, co to dá za práci udělat trochu solidní fotky. Kdyby tak aspoň bylo odpoledne trochu sluníčka, to by se pak fotilo mnohem líp.
Můj první model ze série Deluxe, Ferrari 599 GTO.
-
Tak tady je další model od BBR, je ze série Deluxe (BBRC55GDL).
Ferrari FF 2011 American Blue
Časem zase nějaký model přidám.
Ferrari FF 2011 American Blue
Časem zase nějaký model přidám.
Pekne i ked predloha pre mna nie moc zaujmava. Tiez by som nieco pridal, len pozriem ci vyhovuje kvalita fotiek, ak nie tak nafotim znova.
Edit: oops ja nemam uz co pridat uz mam "iba" LookSmarty
Edit2: Rozmyslam ze si zozeniem lepsi fotak a nafotim odznova vacsinu (vsetky) mojich modelov do jednej temy, lebo zakladat temu pre kazdu firmu vyrabajucu modely - tak to by bolo moc... mozno len tie najznamejsie, respektive kvalitativne a raritne zaujmave - Tak snad Looksmart by este taky mohol byt.
Edit: oops ja nemam uz co pridat uz mam "iba" LookSmarty
Edit2: Rozmyslam ze si zozeniem lepsi fotak a nafotim odznova vacsinu (vsetky) mojich modelov do jednej temy, lebo zakladat temu pre kazdu firmu vyrabajucu modely - tak to by bolo moc... mozno len tie najznamejsie, respektive kvalitativne a raritne zaujmave - Tak snad Looksmart by este taky mohol byt.
-
Looksmart jsou kvalitní modely. Narozdíl od BBR se nezaměřují pouze na vozy Ferrari (až na výjimky). Zvláště se mi od nich líbí modely Bugatti a Lamborghini. A i Alfy a Porsche jsou moc povedené.
Myslím, že je dobrý nápad přidat sem modely Looksmart. Můžeme sem i dát modely MR Collection nebo Tecnomodel. Nakonec jsou to všechny modely "Made in Italy".
Mimochodem dnes mi přišel vytoužený model Pagani Zonda Tricolore od Tecnomodel.
Je to fakt bomba!
Fotky jsem ještě neudělal, tak zatím nějaké z webu.
Myslím, že je dobrý nápad přidat sem modely Looksmart. Můžeme sem i dát modely MR Collection nebo Tecnomodel. Nakonec jsou to všechny modely "Made in Italy".
Mimochodem dnes mi přišel vytoužený model Pagani Zonda Tricolore od Tecnomodel.
Je to fakt bomba!
Fotky jsem ještě neudělal, tak zatím nějaké z webu.