Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ahoj,měl bych zájem. mohl bych nabídnout tu Ifu. Je to ta žlutá s plachtou?
Ten jejich "Datum Faktura" dá se s tím nějak kalkulovat?.. nemohu si uvědomit jak jsem to měl u Autobusu a Tatry.. jestli se z toho jednoduše dá nějak určit doručení.?
Nechápem tých ktorí zrušia objednávku kvôli tomu, že nevedia čo im príde nabudúce. Aspoň to nechápem vtedy, ak dotyčný je prispievateľom aj na tomto fóre. Takmer na hociktorej predošlej stránke sa dá prečítať v akom poradí vyšli modely v Nemecku, u nás je to a pravdepodobne aj bude veľmi podobné.
Nechcel som tým nikoho uraziť, len to naozaj nechápem.
Ináč si myslím že za takúto sumu sú to veľmi pekne vypracované a hodnotné modely.
Nechcel som tým nikoho uraziť, len to naozaj nechápem.
Ináč si myslím že za takúto sumu sú to veľmi pekne vypracované a hodnotné modely.
-
tak já zrušil jednu serii, nemusim je mít dvojmo ale jinak celkové zrušení taky z tohoto důvodu taky nechápu
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Mne chodia tie modely cca 12-14 dni po tomto datume.skodovak píše:Ten jejich "Datum Faktura" dá se s tím nějak kalkulovat?.. nemohu si uvědomit jak jsem to měl u Autobusu a Tatry.. jestli se z toho jednoduše dá nějak určit doručení.?
Třeba někdo chce jen česká auta a ne celou kolekci a kvůli Liazu MTS nebude kupovat třeba 10 modelů navíc, byť jsou za slušnou cenu. A pak ten přístup Atlasu, ten taky plno lidí naštve.Speed píše:Nechápem tých ktorí zrušia objednávku kvôli tomu, že nevedia čo im príde nabudúce. Aspoň to nechápem vtedy, ak ...
Aj ja mám skúsenosť, že je to "Datum Faktura" cca 14 - 18 dní.
Minule, keď som po 15 dňoch od data faktúry volal do atlasu, že balík ešte nemám, bolo mi povedané, že to ide zo Švajčiarska a preto to tak dlho trvá - asi to nosia peši, lebo na bicykloch by to tu bolo do 3 dní. Naviac balík bol odoslaný zo Charleroi v Belgicku
Minule, keď som po 15 dňoch od data faktúry volal do atlasu, že balík ešte nemám, bolo mi povedané, že to ide zo Švajčiarska a preto to tak dlho trvá - asi to nosia peši, lebo na bicykloch by to tu bolo do 3 dní. Naviac balík bol odoslaný zo Charleroi v Belgicku
díky chlapi..
Tak na ebay dalsi model zo serie: (nefunkční link odstraněn adminem). Takze v Nemecku to ide podla zoznamu takze onedlho bude Avia ale aj Skoda 706 RTK (asi smetiari) ci Praga V3S. A ma byt aj Tatra 141.Myslim ze sa je na co tesit.
Tak ta ifa jéřáb je fakt supr,tu musím mít.