Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Koukám,že na stránkách Atlasu už není Tatra za 99 Kč,ale za 129 Kč.
Ten účet na Atlasu je teda dost divnej - konkrétně u kolonky "Sledování zásilky" mi to u IFY píše "vráceno", ikdyž jsem jim posílal kupón s objednávkou z letáku T148. Máte to tam taky tak?
Jo, mám to tam taky "vráceno" a datum faktura je 2.3.2012. To samý jsem měl u Tatry 148. 20.ledna "vráceno" a 2. února to došlo. Ke všemu minulý týden na mém účtu stálo "žádné vaše sbírky nepokračují"
a včera to zas naskočilo zpět i tou Ifou. Hlavně neztrácet víru v zázrak že to bude chodit pravidelně alespoň tak jako kultovky 

Většinou, když je u sledování "vráceno", tak zásilku odeslali.
To, že je účet někdy neaktuální a žádná sbírka nepokračuje je způsobeno aktualizací účtu.
To, že je účet někdy neaktuální a žádná sbírka nepokračuje je způsobeno aktualizací účtu.
Tak konečně dorazila po měsíci a půl tatra. Jsem rád, že dorazila "sklopná" a hned jsem jí přidal ke starší do vitríny. Opravdu se jim povedla, řekl bych že je v lepší kvalitě než ta co mám( nezklopná) z Ebay.
Máte někdo info, co bude následovat za další modely? Někde jsem tu četl, že další bude Ifa. Jestli to bude stejné jako v Němkecku nebo bude zkrácená o pro nás méně zajímavé automobily?
Máte někdo info, co bude následovat za další modely? Někde jsem tu četl, že další bude Ifa. Jestli to bude stejné jako v Němkecku nebo bude zkrácená o pro nás méně zajímavé automobily?
Tak, dnes mi přišla objednána 6.1. a je to sklopka. Na rozdíl od te nesklopné bez chybičky.

Včera dorazila, vyklápěcí, 129,- (objednána za 99,-). Model jsem objednal 1x v říjnu 2010, 1x v lednu 2012 z letáku a 1x v lednu 2012 na stránkách atlasu, tak nevím která přišla, v balení magnet-leták-složenka (žádná sleva na další model, ani možnost nezaplacení a pokračovat v nabídce modelů, platba do 30 dnů). Jinak model bez větších závad - škrábnutá korba, otřepy jinak vše OK. Za 129,- by se mohl Abrex od nich učit, prostě nádhera.
tak mi to nedalo a přes svůj účet jsem napsal na Atlas, aby mi vysvětlili proč jsem si objednával Tatru za 99,- a přišla mi za 129,- nebo proč jsem nedostal nabídku zvýhodněné ceny na IFU. Odpověď mě zcela rozsekla a paní Buřilové, která je její autorkou, bych dal korunu.
Odpověď: Vážený zákazníku,
Na základě Vaší žádosti bylo zrušeno další zasílání z kolekce.
S pozdravem za Editions Atlas
Hana Buřilová
Odpověď: Vážený zákazníku,
Na základě Vaší žádosti bylo zrušeno další zasílání z kolekce.
S pozdravem za Editions Atlas
Hana Buřilová
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
takový bordel ve všem,jaký mají v EAC jsem ještě fakt neviděl