OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: OTTO mobile
uznavam že ressin je prepracovanejši ,detailnejši ale mne vadi že sa nedaju otvarať dvere no 

Ačkoli se mě skutečná předloha příliš nezamlouvá(nakonec jsme ji mohli živě vidět při BR),takto nafocená vypadá celkem sympaticky. 

Na to že je to auto skupiny 2 (takže něco jako dnešní "enka"
) vypadá dobře - myslím, že hodně tomu pomáhají ty přídavné světlomety

Diki Maros, pri Alpine 1:12 som veru dlho nevahal. Modra závodna pre Little Bolide bola za dvojnasobok, sice polovicny limit a teraz sa na nu neda dopatrat ani na ebay. Aj som nad nou vtedy uvazoval, ale ta cena ma odradzala, no asi som sa nemal dat odraditIMPREZA píše:Tá Alpina v 1/12 je na prvý pohľad úžasná, gratulujem Vlado, tiež som sa chvíľu zahrával s myšlienkou, že ju objednám, ale už teraz mám plné vytríny a taký kúsok
si zaslúži byť vystavený![]()
Ak by si ju trochu pofotil a postol nejaké fotky, tak by to a nielen mňa potešilo

S fotkami bol rychlejsi Svato, on aj lepsie foti. No ja ju mam fyzicky

sva57 píše: a hlavně širší kola a vytažené blatníky
...a takto měl vypadat jeho nástupce - prototyp Talbot Horizon s motorem vzadu.rally43 píše:Na to že je to auto skupiny 2 (takže něco jako dnešní "enka") vypadá dobře - myslím, že hodně tomu pomáhají ty přídavné světlomety

Byl dotaz na japonské značky u výrobce OTTO:
Honda Civic, Mitsubishi GTO, Mazda RX-7 FB, Toyota Supra, Honda Integra Type R (DC2) atd
odpověď OTTO: že zatím se na další značky rozšiřovat nebudou. Není kapacita a u stávajících mají hodně modelů dohodnutých k výrobě...
Honda Civic, Mitsubishi GTO, Mazda RX-7 FB, Toyota Supra, Honda Integra Type R (DC2) atd
odpověď OTTO: že zatím se na další značky rozšiřovat nebudou. Není kapacita a u stávajících mají hodně modelů dohodnutých k výrobě...
Sbírka modelů Citroën
Tak kamarád sběratel mi poslal foto Citroënu GS nr 1:

k němu se to fakt hodí má několik GS 1:1

k němu se to fakt hodí má několik GS 1:1

Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte kdy vyjde MG Metro 6R4??Mělo vyjít v březnu,jestli se nemýlím