Přívěsy za auta
-
Re: Přívěsy za auta
Barte ja bych snad to nědelal ale viděl jsem to od knoppa a to se mě zdálo drahé
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ano,přívěsy působí ve vitrínách trochu exoticky,protože nám jich výrobci moc nenabízí.Já teď čekám na jednu soupravičku,už se na ní moc těším.Až/jestli dorazí ,tak sem dám foto.
Knopp je drahý, dělá to v malých seriich.
Osobně poměr cena výkon se mi líbí třeba toto:
(první odkaz co jsem našel pokud je to někde levněji tak jsem nehledal)
Osobně poměr cena výkon se mi líbí třeba toto:
(první odkaz co jsem našel pokud je to někde levněji tak jsem nehledal)
Sbírka modelů Citroën
To není špatný,už delší dobu na to koukám.Už to má ale hodně lidí,tak že se mi víc zamlouvá toto:
Savien předěláš na naši Avii, přívěs je stejný a za nižší cenu ještě Alpina navíc
Sbírka modelů Citroën
Tak když to mám vzít takhle,tak Saviem koupíš za 200Kč,Alpinu za 300 Kč a vlek si postavíš z profilů a pořád ti ještě zbyde nebo tě tam stojí 4-5 vleků...
Já koupil Saviem s vlekem a Alpinou před časem za 899 Kč v tomhle obchodu, už ji ale trochu zdražili.
pokud někde najdete hotový autopřívěs 1/24 budu rád, ale Motormax nechci ten mam už v 1/18
Sbírka modelů Citroën
Přidal jsem sem fotky svého polovýtvoru, před pár lety jsem předělal normální vlek s plachtou k odtahovce VW LT od Cararamy na plaťák, aby se k modelu víc hodil. Akorát je škoda, že to je jen jednonápravový podvozek. Pro srovnání jsem nafotil i ten vlek od IXO.
Máš to pěkně udělané, osobně raději když má přívěs jen nájezdy a v prostřed díru - ale záleží na každém
Sbírka modelů Citroën