Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
otázka do pléna : máte niekto Bburago Ferrari 360 Modenu v 1/18 ?...lebo som si ho zo srandy teraz zohnal a taky velky mi pripada ten model, tak neviem ci je off-scale alebo je to fakt velke auto ...mne sa 360ka nikdy nepacila, ale takto v tej sýtožltej je celkom zaujimava
modrý Mondial, pekný Mondial
Velmi jednoduchá věc-změř si rozvor,vynásob 18ti a porovnej s autem 1/1 a hned budeš vědět,jak je to s velikostí
rázvor sedí...a teraz ked som mu namaľoval gumove tesnenia okolo okien polomatnou čiernou tak uz hned vyzera kusok normalnejšie ...asi je to fakt kus auta
modrý Mondial, pekný Mondial
Sváťo, ta kolekce "pětsetdvanáctek" je famózní, k mání je už i verze z DAYTONY 1970, do té půjdu i já a jak Tě znám, tak Ty asi také.
Kdybych měl více místa, tak bych ještě nějakou přikoupil, ale zatím to nechám tak, doplním jednu "DAYTONU" a třeba se časem objeví i nějaká ta "long" verze.
Nejlépe z filmu LeMans .
Kdybych měl více místa, tak bych ještě nějakou přikoupil, ale zatím to nechám tak, doplním jednu "DAYTONU" a třeba se časem objeví i nějaká ta "long" verze.
Nejlépe z filmu LeMans .
Naposledy upravil(a) Jirka dne 17 úno 2012, 16:33, celkem upraveno 3 x.
...a už je to Jirko tady
FERRARI 512 S Sebring vs.Daytona 1970-Mattel-Elite
FERRARI 512 S Sebring vs.Daytona 1970-Mattel-Elite
Ferrari 350 P4 CanAm
Ferrari pre kamaráta Juriho:
Ferrari 350 P4 CanAm, 1968, Pedro Rodriguez, # 22
Ferrari 350 P4 CanAm, Riverside 1967, Williams, # 27
Zaujímavý rezin od PT models, čistý a jednoduchý štýl, balenie ako BBR - takže veľmi slušné a pekné (a hlavne je to niečo zo starších a raritnejších Ferrari).
Ferrari 350 P4 CanAm, 1968, Pedro Rodriguez, # 22
Ferrari 350 P4 CanAm, Riverside 1967, Williams, # 27
Zaujímavý rezin od PT models, čistý a jednoduchý štýl, balenie ako BBR - takže veľmi slušné a pekné (a hlavne je to niečo zo starších a raritnejších Ferrari).