Open43, McLaren F1 /ebay/
Re: Open43, McLaren F1 /ebay/
Ok,jdeme do toho.Až najdeš zdroj dej vědět.Tu barvu mám na lamborghini murcielago AA 1/43 a vypadá skvěle. určitě to není úkrok stranou.
McLaren je moje srdcovka,jsem rád, že jsme na tom stejně.Určitě se to povede.
-
Ahoj, já mám doma taky model McLaren F1 od OPEN43. Kromě toho mám i oranžový McLaren F1 GTR od FLINE (LUCKY model). Model od FLINE mi přijde kvalitnější a lépe zpracovaný, ikdyž nemá otevírací ty boční panely jako OPEN43.
Co já vím, tak modely Fline či Lucky se už nevyrábí, ale přesně ta stejná firma se teď jmenuje frontiart (nefunkční link odstraněn adminem). A mají nádherný Porsche 911 GT3 RS a Lamborghini Sesto Elemento. Viděl jste je už někdo? Vypadají opravdu moc dobře.
Rád bych přidal taky nějaké fotky svých modelů.
Ale jsem tu nový, teprve před chvílí jsem se zaregistroval a tak nevím jak se sem vkládají fotky. Můžete mi někdo poradit? Díky moc.
Co já vím, tak modely Fline či Lucky se už nevyrábí, ale přesně ta stejná firma se teď jmenuje frontiart (nefunkční link odstraněn adminem). A mají nádherný Porsche 911 GT3 RS a Lamborghini Sesto Elemento. Viděl jste je už někdo? Vypadají opravdu moc dobře.
Rád bych přidal taky nějaké fotky svých modelů.
Ale jsem tu nový, teprve před chvílí jsem se zaregistroval a tak nevím jak se sem vkládají fotky. Můžete mi někdo poradit? Díky moc.
Ahoj, pro nové členy máme post zde:
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=4
kde najdeš i návod na vkládání fotek...
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=4
kde najdeš i návod na vkládání fotek...
Sbírka modelů Citroën
tu v sekcii novinky vyrobcu" je http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=33&t=736
a co sa tyka tych obrazkov skusim ti poradit cez sukromnu spravu, nieje to nic tazke
Edit: aha no tak ti ani pisat nebudem... o tom som nevedel (asi som to nepotreboval), tam je to naozaj do detailu opisane ako by som ani sam nevedel napisat.
a co sa tyka tych obrazkov skusim ti poradit cez sukromnu spravu, nieje to nic tazke
Edit: aha no tak ti ani pisat nebudem... o tom som nevedel (asi som to nepotreboval), tam je to naozaj do detailu opisane ako by som ani sam nevedel napisat.
tak FrontiArt nemá s Lucky nic společného,ba přímo naopak.jsou to různé firmy s různým sortimentem, co vím tak Lucky se ted věnuje stavebnicím z resinu/ dojel na nelicencované modely -hlavně mcLaren/.jinak Mclaren MP4-12C od Lucky Fline je moje srdcovka,to sedí.
-
No já v těch názvech mám totiž trochu guláš. To je Lucky, Fline, Meko, Frontiart, Open43, ještě jsem někde viděl Autorbit (ten má moc pěknou Hondu NSX) a ještě znám Automodelers (ti mají zase Audi ABT R8).
No jo, je toho dost, co by si člověk přál mít doma ve vitríně.
No jo, je toho dost, co by si člověk přál mít doma ve vitríně.
Ok, je to tak.Logicky ta scénaje široká,navíc největší trhy jsou dnes Asie ,hlavně čína a USA.Evropa už není co bývala.Uvidíme, jaký zázrak bude McLaren MP4-12C -snad II kvartál 2012.
-
No, tak asi v tom mám vážně pěknej guláš. Myslel jsem si, že McLaren MP4-12C dělá jenom Fline, teda dělal, myslel jsem si že Fline už teď nic nevarábí.
Teď jsem viděl akorát MP4-12C v měřítku 1/18 od Fronti-Artu.
tak vyzera že minichamps sa pustili do mp4-12c tak ale tie obrazky z veltrhu Norinmerku mi napovedaju,ze ich model nebude nic moc.marinzbrna píše:No, tak asi v tom mám vážně pěknej guláš. Myslel jsem si, že McLaren MP4-12C dělá jenom Fline, teda dělal, myslel jsem si že Fline už teď nic nevarábí.