Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ještě mne zajíma ti co mají tu vyklopnou korbu, jestli ze spodu je napsano ixo a jestli ten podvozek je vybrany. ten rozdil jde vidět na fotkach od koprfilmtatra kde srovnava francouze a němce
-
Ahoj všem. Já tedy osobně musím zaklepat, ale model který přišel je v podstatě bez chyb. Osobně si myslím že všechny modely v této kolekci,tedy i ty další za 220/420Kč se cenově vyplatí a rozhodně svým zpracováním svou cenu převyšují. Za málo peněz dost muziky. To srovnání s Abrex a jejich V3S o které píše keramhora je na místě. Tam je té muziky "zhruba" stejně, ale za podstatně větší peníz.Pavel.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Dnes dorazily dvě tatry. Jedna sklápěcí (129,-) a druhá ne. Sklápěcí vypadá dobře a je bez vad. Nesklápěcí (99,- + nabídka) má trochu zdeformovanou korbu, jedna zástěrka je přitisklá na kolo a celkově nevyapadá dobře. Značku IST IXO mají obě dvě. Uvidím jaká bude ta třetí.
Cena se nejspíš odvíjí od toho, jestli jste si u nich už něco objednali.
to Pavel Rajm: jj, máš pravdu i za cenu 500,- Kč to budou pořád levné modely a pokud se nějaký nebude líbit, tak se dá vždy prodat.
Cena se nejspíš odvíjí od toho, jestli jste si u nich už něco objednali.
to Pavel Rajm: jj, máš pravdu i za cenu 500,- Kč to budou pořád levné modely a pokud se nějaký nebude líbit, tak se dá vždy prodat.
Poraďte mi prosím někdo,co mám udělat,aby mi přišla Tatra se sklopnou korbou?
Jediná rada : posielať čo najviac objednávok a dúfať.........
Musí to přece mít nějakou logiku nebo je to opravdu "organizovaný bordel" ?
-
Spíše bych to viděl na ten bordel. Posílají to, jak jim to přijde pod ruku.
Tak nakoniec to mozno tak dlho nepotrva a Ist Models vyda aj Tatrovku:
Vypadá, že Atlas svoji pověst nezapře, mají v tom rozesílání bordel..
Jsem sice rád za svoji sklápěcí Tatru, ale za ty prachy bych bral klidně i nesklápěcí. Moc se mi ten model líbí, už stojí vedle Pragovek o řád dražších, ale podobné kvality.
Jen mě štve, že mi nedošel prospekt na další číslo, jen složenka na 129Kč. Ifu bych ještě chtěl, ale nevím za kolik mi ji( a zda vůbec zrovna tento model bude 2.) pošlou a zda musím hradit Tatrovku. Budu tam muset napsat email.
Jsem sice rád za svoji sklápěcí Tatru, ale za ty prachy bych bral klidně i nesklápěcí. Moc se mi ten model líbí, už stojí vedle Pragovek o řád dražších, ale podobné kvality.
Jen mě štve, že mi nedošel prospekt na další číslo, jen složenka na 129Kč. Ifu bych ještě chtěl, ale nevím za kolik mi ji( a zda vůbec zrovna tento model bude 2.) pošlou a zda musím hradit Tatrovku. Budu tam muset napsat email.