Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
rocs

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od rocs »

Favorit : Ak nezaplatíš, nič nedostaneš, akurát ty sa dostaneš na listinu neolatičov a atlas už na tvoje meno nič nepošle

mazarek

Příspěvek od mazarek »

Když se začaly prodávat RTO, tak si většina objednala přes kód v letáku a měli jí za 99,- Kč nebo zdarma, ale musí odebrat další autobus. Já objednával dvě RTO, ale z oficiálních stránek za 129,- a žádná nabídka nepřišla.
Tatry jsem objednal tři a všechny na kód z letáku, tak jsem zvědavý jestli dorazí s nabídkou. Jak tu někdo píše, že mu nejde korba, tak doufám, že jedna z těch tří bude fungovat a bude bez vad.

Ti co jí mají za 129,- tak jste jí objednali jak.
Naposledy upravil(a) mazarek dne 02 úno 2012, 23:57, celkem upraveno 1 x.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Dobre, tak to zajtra zaplatím. Keď mi od nich prišlo Bugatti, tak ako píšete, mal som na výber buď si model ponechať zdarma a zaplatiť až za druhé číslo, alebo zrušiť odoberanie a zaplatiť už za prvé číslo. Pokračoval vôbec niekto v zbieraní tej série Silver Cars?

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Já sem Tatru objednal přes net za 99, ale faktura je za 129. čelo se nevyklápí, na korbu sem zabral a nejde, ale píst by bejval vidět byl, protože mám mezi podvozkem a korbou mezeru a je vidět na druhou stranu a tyk uchycení 2 šrouby napevno a taky že panty vzadu seou nalepený napevno.

Objednával jsem ještě jednu přes leták za 99, uvidíme jaká dorazí tam
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Jinak mě vcelku zarazilo v čem to přišlo.V napul pruhledném celofánovém sáčku,podobném co mikuláš do toho dává dětem cukrovinky :) A co mě ještě zarazilo,že pošták po mě nechtěl ani podpis,že jsem to převzal.Jinak jestli jsem to dobře pochopil,tak kdybych chtěl ještě to druhé číslo s IFOU tak tu Tatru mám vlastně zadarmo,tu IFU s dárky za 220Kč+79kč pošta a ještě bych musel vzít třetí číslo(nepíšou co bude za model)za 420Kč+79Kč pošta,a až po této třetí zásilce bych mohl odběr zrušit.Po druhé zásilce to zřejmě nejde.Je to tak?? :roll:
Naposledy upravil(a) hurvajs dne 03 úno 2012, 10:11, celkem upraveno 1 x.

Favorit

Příspěvek od Favorit »

Ak by bol tretí Liaz, tak by mi tento systém nevadil...

rocs

Příspěvek od rocs »

Favorit píše:Dobre, tak to zajtra zaplatím. Keď mi od nich prišlo Bugatti, tak ako píšete, mal som na výber buď si model ponechať zdarma a zaplatiť až za druhé číslo, alebo zrušiť odoberanie a zaplatiť už za prvé číslo. Pokračoval vôbec niekto v zbieraní tej série Silver Cars?
Poznám ľudí čo pokračujú v sérii siver cars aj Bus collection - tu bola daná možnosť nezaplatiť prvé číslo. Ale pri kartičkách Atlas sveta nebola taká možnosť a mnohí dostali ďalšie kartičky, lebo sériu neodhlásili ani nezaplatili nasledujúce číslo a dodnes majú s Atlasom problémy. V zásade sa vždy treba riadiť tým, čo je napísané v sprievodnom liste.

rocs

Příspěvek od rocs »

Hurvajs : Odhlásiť sa to dá po každej zásielke

T603

Příspěvek od T603 »

Jak již jsem psal 2 letáky k modelu. korba není vyklapěci a objednal jsem to přes leták. Manželčinou přes net tak uvidím jaka bude.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

I já už jsem obdržel svoji Tatru.Přišla mi jako hurvajsovi zavařená v pytlíku,papírová krabička byla ještě zavařená ve folii.S modelem mi přišly všechny ty letáky,o kterých už se tady psalo plus složenka na 99 Kč.Model mě mile překvapil,protože krom nějakých nečistot na korbě se bez vady.Jen jsem teda měl tu smůlu,že to není verze se sklápěcí korbou.Nijak moc mi to ale nemrzí.Hlavně,že je model v pořádku.Myslím ale,že Abrex by se měl zastydět za to,co chtějí za svojí Pragu V3S.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“