Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
MartinHappy-z boku ten pist neni videt.Ani zadni celo nejde otevrit?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
FKS aha tak to je divné
A nejde ti otevřít ani to zadní plato korby??Já ji mám zřejmě takovou jaká je na tom aukru.A měl jsi ji taky v tom balení jak tu popisuje VeňaPV??......viz. došlo mi to v papírové krabičce s potisky nákladních aut, vevnitř 2dílný blistr a v něm Tatra.
Jinak možná se to dá identifikovat podle SPZ.
Já mám SPZ......DA 36-10,co ty??

Jinak možná se to dá identifikovat podle SPZ.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
VenaPV ano sklápěcí,tak to jsme na tom teda stejně,teda jen s tím rozdílem,že já mám složenku na 99Kč.Vliv kvuli RTO to mít nebude,já RTO vubec nebral,toto je muj první model z EAC 

-
obal stejný, SPZ stejná, čelo nevyklápěcí.
A z boku je jisté, že žádný píst neni. Je vidět že je na dvou šroubkách
A z boku je jisté, že žádný píst neni. Je vidět že je na dvou šroubkách
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Hurvajs-no prave ja uz jednu akci Atlasu vyuzil-RTO za99,tak mozna proto ted uz 129Kc.
Mě nejde otevřít nic. V české sérii jsou prostě dvě verze - německá (nevyklápěcí, s pevným zadním čelem) a francouzská (vyklápěcí korba a zadní čelo, originál francouzská má ještě barevný interiér a nápis na dveřích). Kdo dostane jakou verzi je náhoda, stejně tak i cena (99 Kč nebo 129 Kč)... SPZ mají všechny verze stejné, jak prototyp v Norimberku 2011 tak německá i francouzská sériová verze. Balení mají všichni asi taky stejné.hurvajs píše:FKS aha tak to je divnéA nejde ti otevřít ani to zadní plato korby??Já ji mám zřejmě takovou jaká je ...
Z Atlasu jsem měl RTO za 99 Kč a T148 Kč mám taky za 99 Kč. Žádný systém v tom asi není...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
VenaPV jj aha,je to možný.Jinak Martin Happy zkus za tu korbu víc zatáhnou,ten píst tam vidět nejde a ty dva šroubečky co myslíš,tak nejsou to jen dorazy korby??Mě to šlo po první otevřít taky hooodně ztuha 

SPZ je u všetkých rovnaká, aj na tej FR je DA 36 10. Jednoznačne ide o chaotickú distribúciu Atlasu - cenový aj modelový chaos. Mám na pošte ďalší kus, tak som zvedavý, či bude taký istý ako som dostal dnes, alebo bude vyklápací (alebo či bude na ňom aspoň menej závad ako na dnešnom)
S tou Ifou v druhom čísle ste ma potešili, ale žiadnu zmienku o tom som v balíku nenašiel. Niekomu zo Slovenska to prišlo, alebo je pokračovanie série nákladných áut u nás neisté? Kupón som tam nemal, tak neviem či mám teraz zaplatiť za tú Tatru, alebo čakať až na druhé číslo.
V "německé" verzi žádný píst není, korba ani nemá vzadu potřebné uchycení - nejsou tam funkční panty (jsou tam sice výstupky, ale nejsou provrtané a chybí osička, takže vyklápět korba nepůjde ani po demontáži dvou šroubů na spodku. Prostě celý výlisek korby je jiný, i to zadní čelo je vcelku s korbou.
Sranda by teď byla, aby každýmu přišlo druhý číslo jiný (myslím těm s letákem na IFU a těm bez letáku), ani bych se asi nedivil...
Sranda by teď byla, aby každýmu přišlo druhý číslo jiný (myslím těm s letákem na IFU a těm bez letáku), ani bych se asi nedivil...