Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Martin_Happy

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Martin_Happy »

jo, řeknu vám, ten rám je teda opruz na slepení
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Nemáte někdo tušení,co všechno v týhle sérii vyjde? Jinak denska mi Tatrovka taky přišla,dám si jí vedle tý samý za 1700,- :D

FKS

Příspěvek od FKS »

Dneska mi taky přišla T148, je to pěkný model, chybiček je jen pár, řekl bych standardně jako u jiných mnohemm dražších modelů. Jako druhý model je IFA W50 za zvýhodněnou cenu, to jsem taky rád. Bude i mates :) Otázka je, kdy dají toho matese, ale jako třetí určitě nebude.
Na Aukru je divná T148, má vyklápěcí korbu jako francouzská, ale nemá nápis ani barevný vnitřek ani šedá kola. Že by to někdo předělával?
(nefunkční link odstraněn adminem)

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Zdravím pánové! Tatru jsem objednal ihned na začátku ledna, došla dnes t.j. 2.2., ale přiložena složenka na 129Kč(ne inzerovaných 99Kč)+magnet.
Ale pozor- Tatra má sklápěcí korbu viz obrázek výše!!! Musel jsem trochu zabrat, nebyl rozchozenej píst!
Zkuste opatrně i Vy! Nebo distribuují 2 typy?
Doplňuji jen mé balení- došlo mi to v papírové krabičce s potisky nákladních aut, vevnitř 2dílný blistr a v něm Tatra.

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

FKS: Jak víš, že bude 2.model IFA za zvýhodněnou cenu? A jakou cenu? Mně vůbec nic o dalších vozech(pořadí , cena..) v balíčku bohužel nepřišlo. .

FKS

Příspěvek od FKS »

Že bude IFA je napsáno na přiloženém letáku, T148 si můžu nechat zdarma, když jim pošlu kupón na objednání. S druhou zásilkou přijde IFA W50 + pořadač + DVD za 220 Kč + 79 Kč poštovné. Jinak moje T148 je za 99 Kč (složenka na 99 Kč, když nechci kolekci) a nemá vyklápěcí korbu (korba je přišroubovaná). Balení je stejný, papírová krabice a dvoudílný ochanný výlisek z umělý hmoty. Objednával jsem 2.1.2012 podle toho kódu tady z fóra. VeňaPV: Má Tvoje T148 i výklopné zadní čelo? Na té fotce z aukra to vypadá jako otvírací, já to mám jako u německé neotvírací.

Takže asi jsou dvě verze, za 129 Kč vyklápěcí s utajenýma dalšíma číslama a pak za 99 Kč nevyklápěcí, kde je napsáno co bude dál (jsou tam fotky LIAZ MTS, IFA H3A CSEPEL D-344, Robur Garant, Kraz 256 a Roman 10.215 F). Takže je to blázinec, jak je u Atlasu zvykem. Schválně, kolik lidí má vyklápěcí a kolik nevyklápěcí? Napište!

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Tak Tatrovečka mi dnes taky přišla a mužu říct,že je to za těch 99Kč parádní model :!: Já na něm nenašel chybku,např. jak tu někdo prezentoval(poškrábaný,nedomalované a křivě nalepené světla,SPZ...) Obrázek Jinak já dostal zásilku přesně takovou jak tady popisuje FKS.Mám ji teda vyklápěcí a složenku na 99Kč.Druhé číslo bude přesně jak popisuje FKS,IFA +DVD+pořadač za 220Kč+79Kč pošta

FKS

Příspěvek od FKS »

hurvajs: Já ji mám ale nevyklápěcí za 99 Kč :( Takže mě ošidili. Má tady teda ještě někdo nevyklápěcí? Závěr asi bude, že není žádný pravidlo, ale je to náhoda, mají obě verze a nerozlišujou to. Trochu mě to naštvalo, ale stejně bych to asi nevyklápěl, u 815 Terrno od Kadenu jsem korbu vyklopil asi dvakrát...

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Já mám za 129 a nevyklápěcí. Z boku je vidět, že ke korbě nevedě žádnej píst :(
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Hurvajs-pises, ze mas identicke baleni jak FKS, za 99Kc,ale sklapeci?
FKS-ano mam sklapeci korbu+otviraci zadni celo,uplne jak foto vyse.Model moc pekny,prakticky bez zavad.
Dosel info 'brozurka' o Tatre,magnet,model a 1 papir obsahujici slozenku na 129Kc. A ze za 4 tydny dojde dalsi model+poradac. Nic o tom jaky dalsi,za kolik a ze Tatra muze byt zdarma.
Muze mit vliv,ze jsem jiz vyuzil RTO za akcni cenu?
PS:omlouvam se za diakritiku,pisu z m
obilu.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“