Abrex - nové modely

Odpovědět
FKS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od FKS »

Sice to sem úplně nepatří, ale na http://www.automodels.cz/modely-aut/esh ... tion#anch1 nabízí kit - karoserii Škoda Felicia Combi. Neviděli jste to někdo v reálu? Vypadá to jako transkit k Abrexu, přední část určitě bude okopírovaný Abrex. Abrex slibuje, že kombíka nejspíš bude dělat, ale až po faceliftu.
Obrázek
Obrázek

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak tohle vidím poprvé.Je to zajímavé,ale asi do toho nepůjdu.Jinak myslím,že je na tom spousta práce,ale výsledek nemusí být špatný.Kdyby jste to někdo stavěl,tak sem prosím dejte fotky.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Dneska jsem byl kupovat nějaké díly na auto v jednom plzeňském obchodě.Měli tam i modely Abrex z posledních várek a měli je levnější,než samotný Abrex.Např. Praga V3S sklápěčka 999Kč,Škoda 110 L 350Kč.Tahá nás snad Abrex za nos a zkouší,kolik jsme mu ochotni za modely platit? Když má navíc člověk někoho známého u prodejce škodovek,který se nestydí prodávat modely,může potom vybrané modely Škoda koupit se slevou 10 -15 procent a to vč.Š.110L .

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Můžu se zeptat na ten plzeňský obchod?

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Jasně,že ano,držím se hesla"modeláři sobě"! :-) Je to REMI Autodíly v Plzni Skvrňanech,kousek od Albertu.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No super, na Skvrňanech mám rodiče :-)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Poslal jsem ti SZ.

FKS

Příspěvek od FKS »

Na http://www.svet-aut.cz/ už nabízejí Citigo, podle fotky 5D verzi. Jsem zvědavej na kvalitu, podle mě to bude stejný jako Fabia RS :( Ale vypadá to, že cena půjde trochu níž než RS.
Již v pátek 3.2. Vám nabídneme Modely Škoda Citigo
Modely Škoda Citigo budou v měřítku 1:43 v osmi barevných variantách za cenu 309,- a v assortu 1:72 za 115,-

Obrázek

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Tak to je dobrá zpráva! :-) Navíc jestli na světě aut bude stát model 309 Kč,tak u dealera škodovek půjde sehnat model přes známého za něco málo přes 200Kč,tak že už se těším. :-)

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Na aukru už jsou na prodej modely Citigo
např tady: (nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“