Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
130 RS - jsem zvědavej, jestli ji Abrex stihne příští rok a jak bude vypadat. Pořídil bych si klidně verzi od Abrexu i od Sparku, ale u Sparku bude problém, že do ČR nedorazí, takže místo běžný ceny cca 900 Kč z toho bude "rarita" na Aukru za dva tisíce... Nebo se bude muset shánět z ciziny, což model taky prodraží a hlavně si člověk nebude moci model prohlédnout v obchodu.
FKS: už je údajně ve výrobě a měla by vyjít krátce po 110 R.Mě už více,než jestli vyjde zajímá,v kterých verzích vyjde a jestli bude mít víc druhů kol.Když jsem se na to ptal,tak mi něco bylo naznačeno,ale jinak odpověď zněla,nechte se překvapit...
Všem šťastlivcům, co už mají doma klenot v podobě Š 110L od Abrexu:
Jak jste na tom se stěrači, máte taky každý jiný?
Jinak k chybějícím opěradlům sedaček, o nichž jsem se zmínil ve svém posledním příspěvku, bych k nedostatkům mého modelu přidal ještě zadní nárazník namontovaný vzhůru nohama...
Jak jste na tom se stěrači, máte taky každý jiný?
Jinak k chybějícím opěradlům sedaček, o nichž jsem se zmínil ve svém posledním příspěvku, bych k nedostatkům mého modelu přidal ještě zadní nárazník namontovaný vzhůru nohama...

Já mám oba nárazníky stejně dobře a i relativně dobře nalakovaný vč.těch černých dorazů,ale časem je nabarvím pořádně.Jinak mám oba stěrače tak ,jak mají být.Už jsem to tady psal několikrát,že poslední modely se musí vybírat pečlivě a osobně...
Rozebral jsem jednu ze svých Š 110 L za účelem přestavby na 120 S.Všechno by tak nějak šlo udělat a předělat,ale díky tomu,že výrobce nedodržel rozteč držáků obou nárazníků(jsou moc blízko u sebe), mi nejde namontovat světelná rampa,kterou mám v přesném měřítku a vzadu nemohu zaslepit díry po držácích nárazníků po vzoru 130 RS gumovými "dorazy" z nárazníků... achjoo ,kdyby tak někdo při vývoji modelu přemýšlel a držel se předlohy...
U Abrexu další novinky resp. reedice.Praga V3S sklápěč,Octavia 2 combi facelift a Octavia 2 combi Policie ČR.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
odpověd Abrexu na nekvalitu modelu a nevoli sběratelu,která se strhla na jejich adresu před vánoci při vydání jejich novinek .........děkujeme za Váš dotaz. Ano, poučili jsme se a přijali opatření, aby byla kvalita našich modelů na úrovni, ne kterou jsou všichni zvyklí. Tak uvidíme
zdroj facebook

No to jsem taky zvědavej, jestli tu kvalitu vylepší. A taky jsem zvědavej, jestli letos udělají všechny modely, co slibují na facebooku, konkrétně 130 RS, 110 R, úzkou 120, Rapida a Felicii Pickup... Za chvíli bude veletrh v Norimberku, tak uvidíme, jestli tam už něco ukážou.
-
ještě slibujou Octavii II RS 1:18. Na tu se těšim, skvěle doplní Paudi Models
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Ještě je slíbeno Citigo na únor, Vision D a napsali mi, že bude starší model z období Tudora