modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)
nevite, jestli ty taxiky budou vychazet i u nas v čr??
Myslím si, že je to len otázka času. Ja tipujem tak na jar v Čechách a v lete (na jeseň) na Slovensku
-
A ta Tatra 603 TAXI? Už někde fyzicky existuje? Nebo jen předběžný plán?
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Tatra 603 Taxi existuje, odkaz je tu , je 26. model, ale v akom poradí bude v polskej sérii nevie nikto.
http://www.jmariete.com/principal/mi_co ... _mundo.htm
http://www.jmariete.com/principal/mi_co ... _mundo.htm
-
No, já bych si nedělal iluze, co se týče kvality. Kdo ví, jak to bude...
Takhle - Amercom je sračka a řekl bych, že sračkou i zůstane s těma svejma drekama.
Takhle - Amercom je sračka a řekl bych, že sračkou i zůstane s těma svejma drekama.
K tomu Amercomu souhlas, 99% modelů nic moc, já osobně z toho co nabízí koupil jen Škodu Superb (legendární auta), ta za ty peníze nebyla špatná. Jinak asi není jistý, že v Amercom sérii bude i T603 nebo je už někde detailní seznam?
Některé taxíky ze série Altaya se prodávaly v Dráčiku, nebyla mezi nimi i T603? Já na ni nikdy nenatrefil, ale nechodím tam často. Nevíte to někdo?
Některé taxíky ze série Altaya se prodávaly v Dráčiku, nebyla mezi nimi i T603? Já na ni nikdy nenatrefil, ale nechodím tam často. Nevíte to někdo?
-
Já mam Superb a 1203 Hasiče. A vlastně ještě Capri a Lotus Esprit. průměr no. Ale Tatra 603 mne zajímá.
Jinak pamatujete si ještě někdo kolekci policejních aut? Byly tam dvě Octavie. Sedan Izrael a Combi ČR. Nevíte někdo co to je za výrobce? Zvlášť ten Combi mne zaráží
Jinak pamatujete si ještě někdo kolekci policejních aut? Byly tam dvě Octavie. Sedan Izrael a Combi ČR. Nevíte někdo co to je za výrobce? Zvlášť ten Combi mne zaráží
Tu Octavia Combi policie mám doma a je na tom hongwell/cararama
-
Aha, ale třeba civilní od Cararamy pak v prodeji nikdy nebyla, ne?
Myslím, že ne. Až pak jako Octavia I Combi už pod značkou Abrex?, ale ta se dost liší od té původní policejní verze.
Schválně se podívám na první model octavie II (2004), jestli má na na podvozku ještě cararama nebo už abrex.
Schválně se podívám na první model octavie II (2004), jestli má na na podvozku ještě cararama nebo už abrex.