Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Kovové modely Tatra 87 1/10
Jak někteří víte Tatra je jedna z mála značek kterou bych přidal v 1/18 do sbírky. Ty peníze bych za ty Tatry také dal, ale prostě ta kvalita tam není.
Mluvil jsem o tom s MAC models, ale nemají na 1/18 kapacity aby to bylo v kvalitě tak dělají 1/43
Mluvil jsem o tom s MAC models, ale nemají na 1/18 kapacity aby to bylo v kvalitě tak dělají 1/43
Sbírka modelů Citroën
to je ta story s ty,m "holym zadkem" nie? ...z coho to ten Knopp robí? zo zlata a platiny? ...akoze chapem ze to je ručna praca a ze to nerobi pomocou high tech techník, ale okolo 300e za rezinovy tatraplan? Mein Gott !
modrý Mondial, pekný Mondial
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
koprfilmtatra....tady Peta Kocourek nějaké Tatry + Škodovky od něho má.Když mu napíšeš určitě by ti ještě nějaké foto poslal http://www.pekomodels.estranky.cz/fotoalbum/tatra/
-
Díky za info, určitě mu napíšu.
Ten Tatraplán se mě dost líbí.ale když říkáte, že není moc kvalitní(i když na fotce vypadá dobře )
Ten Tatraplán se mě dost líbí.ale když říkáte, že není moc kvalitní(i když na fotce vypadá dobře )
..no že by se jeho slova o holém zadku obrátila proti němu?hurvajs píše:Jinak někde jsem zaslechl,že to s modely balí,tak nevím
-
Pěkný gratuluji.
sice bych jí bral asi v černé, ale i modrá ji sekne.
sice bych jí bral asi v černé, ale i modrá ji sekne.
Sbírka modelů Citroën
-
Re: Kovové modely Tatra 87
Je koupena přímo od p.Knoppa. Je to poslední kus.V černé barvě mám v plánu T-87, tak abych neměl obě ve stejné barvě .
Re: Kovové modely Tatra 87
Krásný kousek tatrovácké historie . A jaké je prosím fungující spojení na p. Knoppa - psal jsem mu mail ohledně sajdkáry ke kývačce a stále bez odpovědi