Mercedes Benz S W140 (1996) Norev

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Fricoolinek

Mercedes Benz S W140 (1996) Norev

Příspěvek od Fricoolinek »

Máte někdo? Já jsem si ho koupil pod stromeček, moc jsem ho před koupí nezkoumal a tedy nevím. Stál téměř dvojku a skoro mi přijde, že za ty peníze mohl být o něco lepší. Vždyť ty novější osmnáctky od Norevu byly celkem dobrý, ne? Minulá A6 Avant, Citroën C6...

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Mercedes Benz S W140 (1996) Norev

Příspěvek od Stevko86 »

no ale ktorý? lebo modrý S 500 s kremovym interierom je edicia pre MCW, cierny S 600 je Norev HQ (lepsi lak, zabaleny v polystyrenovom obale a peknej papierovej krabici)- mám oba...a potom je este zriedkavejsi S 320, ten bol myslim pre Mercedes dílerov, ale je aj na Smallcarse

ako model...typicke Norevacke nešváry....nedostatocne pochromovanie, mozno male kolesa(neviem presne), a plastovy interier s plytkymi miestami pod sedadlami

ale na druhu stranu je napr. S 600ka skoro o centimeter dlhsia (lebo Mercedes robil dve verzie karoserie), čo je velmi prijemne prekvapenie ze sa na toto Norev podujal

ja som za kazdy dal 56e(+ pošta), co si myslim ze za auto mojich snov v takom prevedeni je primerana hodnota :D

taky W126 od Norevu pre MCW je s vyberom farby, slicovanim farieb plastov a kovovych dielov aj s vyberom farby laku na tom o nieco horsie...
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Fricoolinek

Re: Mercedes Benz S W140 (1996) Norev

Příspěvek od Fricoolinek »

Aha. Osobně mám tu S320 dealer edition. Například bych si dokázal představit, že místo nějakejch "uni" stěračů, tam budou ty správný. W140 měla dosti netypický rozložení. Měla je orientovaný na opačnou stranu (tedy u vozu s volantem velvo byla orientace typická pro vozy s volantem vpravo) a u řidiče byl ten mercedesáckej velemeták, co se vytahoval do rohů.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“