Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
eMBébé: víc, než chybějící opěrky hlav na předních sedadlech,které tam stejně nemají být, mi chybí v interieru oblouky předních podběhů.Je nás spousta,co koukáme těmi malými okny do interieru. 

eMBébé asi myslel celá opěradla, ty by v modelu být měly
U 110 L je Abrex nelepí (nebo alespoň u mých dvou 110 L to tak bylo), jen je tam strčí a drží je podlaha, takže při montáži snadno vypadnou. Jsem zvědavej, jestli to Abrex vyreklamuje. Mě se tohle jednou stalo u Citroenu CX od UH, nebylo tam sedadlo řidiče, zjistil jsem to až doma a zpátky do Prahy jsem to samozřejmě reklamovat nejel. Odlil jsem si sedadlo nové, to opěradlo by taky šlo dodělat, stačí udělat jednoduchou formu z plastelíny a odlít z modelářské sádry, nemusí se hned shánět pryskyřice. Jednou jsem u motorky se sidecarem neměl zase kolo, to jsem taky koukal... Od té doby vždycky prohlížím, jestli na modelu jsou kola, ale pak mi stejně uteče něco jinýho...

Tak to potom jo,to já koukám detailně na model už v prodejně.I tak se mi ale u V3Sky stalo,že mám jednu sedačku zelenou a druhou modrou,ale to naštěstí není vůbec poznat,jen když se model rozebere.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak Abrex se konečně zase ozval na Fejsbuku 

Na tom facebooku to byl docela nářez, lidi si tam hodně stěžovali na nekvalitu a jejich e-shop. Píšou, že si vezmou ponaučení, tak jsem teda zvědavej, jestli u dalších modelů tu kvalitu nějak ohlídají. Doufám proto jako keramhora, že alespoň to 130 RS udělají pořádně. Ale vzhledem k tomu, že na příští rok mají v plánu dost modelů, tak se obávám, že spíš zvítězí kvantita než kvalita...
Já také pořád doufám,ale jak píše FKS,myslím,že se zvýšená kvalita ani snížená cena konat nebude.Nyní stojím před rozhodnutím,kam směřovat svoji sbírku,tak že ještě počkám na další modely od Abrex a pak se rozhodnu.Musím říci,že z posledních modelů,které Abrex vydal 110L nevypadala vůbec špatně.A že má jiné SPZ mi nevadí,to je to nejmenší je přelepit jinými.Tak že doufám,že i ostatní modely starších aut vč.130RS budou vypadat stejně dobře.U modelů novějších aut už to bude asi horší viz třeba srovnání F.S2000 a F.S2000 EVO2.Také mi bude zajímat cena 130RS,když psali,že nebude o mnoho vyšší.Můj osobní odhad je,že bude stát cca 600Kč.
Je mylné sa domnievať že kvalita modelov sa zlepší na základe pripomienok od kupujúcich, pretože ak im na kvalite naozaj záleží, boli by na to dbali už pri výrobe týchto modelov a nepotrebovali by k tomu negatívne ohlasy zákazníkov.
Zberatelov ťahajú za nos a keď sa aj nasledujúce modely objavia s chybami, opäť niečo pekné slúbia...
Včera som porovnal moju MB-čku vo vitríne s novou z reedície. Porovnanie mi ulahčoval fakt, že oba boli rovnaké červené. Musám povedať že kvalita išla dole aj u modelov v reedícií. Je tam ovela viac malých chybičiek na laku atd.
Nedá sa nič robiť, oni vedia ža na týchto modeloch nám záleží a kúpime si ich tak či tak. A je to pravda, pretože aj my sme ich všetci kúpili, hoci sme vedeli o slabšej kvalite.
Otázkou ostáva, či nechceme od modelov za 350 Kc trochu vela. Bezchybné Minichampsy stoja dvojnásobok, čím by sa dala kvalita abrexov ospravedlniť, lenže už vieme, že Altaya či Ixo dokážu vyrobiť nádherné modely aj za nižšie ceny čím vzniká dilema. Podotýkam však, že tu ani nejde o cenu, ale o kvalitu, a tá je v porovnaní s rokmi 2009 a dávnejšie horšiA.
Zberatelov ťahajú za nos a keď sa aj nasledujúce modely objavia s chybami, opäť niečo pekné slúbia...
Včera som porovnal moju MB-čku vo vitríne s novou z reedície. Porovnanie mi ulahčoval fakt, že oba boli rovnaké červené. Musám povedať že kvalita išla dole aj u modelov v reedícií. Je tam ovela viac malých chybičiek na laku atd.
Nedá sa nič robiť, oni vedia ža na týchto modeloch nám záleží a kúpime si ich tak či tak. A je to pravda, pretože aj my sme ich všetci kúpili, hoci sme vedeli o slabšej kvalite.
Otázkou ostáva, či nechceme od modelov za 350 Kc trochu vela. Bezchybné Minichampsy stoja dvojnásobok, čím by sa dala kvalita abrexov ospravedlniť, lenže už vieme, že Altaya či Ixo dokážu vyrobiť nádherné modely aj za nižšie ceny čím vzniká dilema. Podotýkam však, že tu ani nejde o cenu, ale o kvalitu, a tá je v porovnaní s rokmi 2009 a dávnejšie horšiA.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u té 130RS nevíte někdo jak to dopadlo u té od Foxtoysu??Asi ji vyrábět nezačali když není ani na zahraničních e-shopech(kvuli té licenci) 

Kde není konkurence není potřeba zvyšovat kvalitu - na co ???
Sbírka modelů Citroën
Altayu bych nezmiňoval jako příklad hezkých modelů ,protože to je zrovna příklad toho,že když chceš model za rozumné peníze,tak musíš něco obětovat.Viz třeba Fiesta S2000 Hirvonen Rally Monte Carlo 2010.Když pak modely navíc rozebereš,tak vidíš ten rozdíl ještě víc.Ale jde o cenu,tak že tam to beru. A když jsi zmínil reedici,je nad slunce jasné,že při reedici nebudou už modely tak kvalitně zpracované jako při první výrobě navíc když zrychlili výrobu.Ale pořád se dá vybrat hezká 1000 MB.
A 130 RS od Foxtoys,po té slehla zem.Uvidíme,co přivezou výrobci do Norimberku.
BaRT:máš bohužel pravdu...
A 130 RS od Foxtoys,po té slehla zem.Uvidíme,co přivezou výrobci do Norimberku.
BaRT:máš bohužel pravdu...