Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Doplňuji dodávky 2CV mam Norev 1/18 Michelin z roku 1955:
a vzal jsem na Foxu 2CV Pošta z roku 1958
(Foto z jiného webu na Foxu mají fotku chybně jiného modelu)
Jestli se ptáte čím se verze liší, tak jen a pouze novým logem na masce chladiče
a vzal jsem na Foxu 2CV Pošta z roku 1958
(Foto z jiného webu na Foxu mají fotku chybně jiného modelu)
Jestli se ptáte čím se verze liší, tak jen a pouze novým logem na masce chladiče
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
z Itálie očekávám Subaru WRC 2006 noční-AA,no ted už vlastně z Brna od Svati,který mi dělá nákupy ze zahraničí už se nemužu dočkat!!!
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
BaRTE mi povídej a nejen modely,ale hlavně noční RZBaRT píše:Noční verze mam nejraději...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,že znám,trochu Ti závidím tu noční Xsaru já ji mám jen "denní" z Monte ,ale tenkrát zase za slušnou cenu 700Kč
hurvajs píše:z Itálie očekávám Subaru WRC 2006 noční-AA,no ted už vlastně z Brna od Svati,který mi dělá nákupy ze zahraničí už se nemužu dočkat!!!
No doufám,že už Ti to v pondělí přijde.Já čekám taky 2 zásilky.Akorát co přišlo v sobotu,tak balík z USA
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato,u vás rozvážejí balíky i v sobotu??U nás bohužel ne ......a to česká pošta razí heslo "dnes podáte zítra dodáme"sva57 píše:
No doufám,že už Ti to v pondělí přijde.Já čekám taky 2 zásilky.Akorát co přišlo v sobotu,tak balík z USA
To nebyla Česká,ale DHL a dovezlo to PPL-taky jsem koukal (ale z toho USA měl napsáno expres do 6 dnů-já tomu moc nevěřil,ale bylo to tak).
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
aha tak to jo,ale i tak ten slogan ČP neplatí