Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Dve matne cerna monstra: Lamborghini Murcielago LP670/4 SV a TechArt GT Street XL ... a jedna figurka.
ALFA ROMEO GIULIA TZ 1963-AUTOart-nádherné auto a nádherný model
z fotografií je patrné,jak robustním dojmem působí současná auta o proti těm z 60. let...
z fotografií je patrné,jak robustním dojmem působí současná auta o proti těm z 60. let...
krásne auto ...ani nehovor Sváťo, som dnes videl vedla seba Renault Fluence a Mercedes W140 a ta francuzska obluda bola skoro rovnako veľká
modrý Mondial, pekný Mondial
jj Stevko.A ač jsem to kupoval zároveň s Murci LP 670-4,tak se mě to líbí víc a mám z toho i větší radost
ja som si chcel tiez pôvodne kupit 670 SV,žlté (kvoli tym zltym strmeňom a malemu SV)...ale ako pozeram na to auto, stale mi na nom nieco vadí...normalne Murcielago alebo 640LP sa mi ovela viac pacia...tak som si nakoniec kupil to Lambo ktore sa mi paci najviac - Espadu
modrý Mondial, pekný Mondial
No já myslím.že to může být i těmí přidanými aerodynamýckýmí prvky.640-ítka je taková uhlazenější.
Krasne Golfy Golf IV je od akeho vyrobcu?
G4 mam od Revellu
okrem toho tam patrí ešte G1 kabrio a nejake chrobaky
Uploaded with ImageShack.us
okrem toho tam patrí ešte G1 kabrio a nejake chrobaky