IXO Museum
Re: IXO Museum
IXO konečně aktualizovalo web. Ta Lagonda je tam zobrazená v tmavě zelené a vypadá o hodně líp, než v té modré.
Tak už je taky mám - Auburn i Daimler. Nevím, který je hezčí, líbí se mi oba. Překvapilo mě, že Daimler je dost těžký model.
Váha Daimleru mě taky překvapila, od pohledu to nevypadalo 

Koukal jsem, ale proč je Lagonda na obrázcích tmavá fakt nechápu, když určitě musí vědět, že expedují světle modroumarklukes píše:IXO konečně aktualizovalo web. Ta Lagonda je tam zobrazená v tmavě zelené a vypadá o hodně líp, než v té modré.

Viděl někdo tu bleděmodrou Lagondu na živo
Pořád si nejsem jistý, jestli je hezká nebo spíš ne. Do Prahy se mi jet fakt nechce 

Lagondu jsem odložil a mám objednanou Minervu z nové zásilky 

Na veletrhu, koukám, v Museu nic nového, jenom nesplněný plán z loňska, ale nevadí, stejně nestíhám kupovat
..teď mi dorazila Minerva, ta je fakt krásná 

Už jsi viděl tu Lagondu? Budu objednávat Minervu a jsem na vážkách, jestli tu Lagondu jo nebo ne. Když jsem ji v tém modré viděl hned po uvedení, tak se mi moc nelíbila, ale už jsem nalomenej.
Světlemodrou Lagondu jsem neviděl, mám tmavě zelenou Altaya, ta je fakt krásná, ale té divnomodré se trochu bojím a a zatím jsem jí neobjednal 

Je nový katalog IXO. Velké zklamání:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)