nOstalgia
-
Re: nOstalgia
Š110R od NEA se už nabízela v ČR, ale za 2299 Kč:

http://www.skodateam.cz/Skoda_110R_mode ... p?idz=1325

http://www.skodateam.cz/Skoda_110R_mode ... p?idz=1325
-
Tak to hej, až na to, že model ešte ani v rukách nemal predajca
"Jsme první a jediní, kdo tento model prodává a doufáme, že nám to dlouho vydrží
"
Prvé 2 fotky od číňana a ďalšie 3 priamo zo stránky Nea...

Prvé 2 fotky od číňana a ďalšie 3 priamo zo stránky Nea...
-
Bburago - Klasyka polskich dróg
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tohle už se to porbíralo? Že by i Bburago se snažilo svézt se na vlně nOstalgie?
Tohle už se to porbíralo? Že by i Bburago se snažilo svézt se na vlně nOstalgie?
Na jednom zahraničním eshopu jsem viděl Tatru 613 od IST již na prodej,stejně tak i Lada 2104.Nevíte někdo,kdy se objeví i u nás?Možná bych měl tento dotaz směrovat rovnou na Foxtoys,ale třeba někdo tady bude vědět víc 

Na Foxtoys píšou, že mají svůj katalog CZECH MODEL CARS 2012, to jsem zvědavej, co tam bude. Asi další limitky od IXO a že by třeba 130 RS od Sparku (ta ale asi nebude v CZ...)? Uvidíme, jestli něco ukážou v Norimberku, když tam budou mít svůj vlastní stánek.
30. 1. 2012: Byly do e-shopu přidány nové modely aut Spark Model a také nové katalogy firmy Mattel a první katalog firmy Foxtoys!!! Zítra odjíždíme na známý Norimberský veletrh, kde budeme mít vůbec poprvé také svůj stánek!
Pokud tam budete mít cestu, budeme rádi, když nás navštívíte!
30. 1. 2012: Byly do e-shopu přidány nové modely aut Spark Model a také nové katalogy firmy Mattel a první katalog firmy Foxtoys!!! Zítra odjíždíme na známý Norimberský veletrh, kde budeme mít vůbec poprvé také svůj stánek!
Pokud tam budete mít cestu, budeme rádi, když nás navštívíte!
Budete si někdo ten katalog objednávat?? Třeba by nám lecos objasnil co se Tatrovek týká a zajímaly by mě i další modely v provedení VB. Asi ho objednám,pak sem napíšu,co se chystá,když mě nikdo nepředběhne 

Tak jsem zakoupil katalog firmy Foxtoys, obsahuje výčet všech modelů, které si firma Foxtoys nechala vyrobit v "tzv." limitní edici u proslulých firem(IXO, Spark) a dále malosériové resinové modely zejména autobusů, případně historických tater od firmy AD model. Co se týká připravovaných novinek, tak zde nejsou žádné vyobrazení prototypů, ale pouze stylizované siluety pod plachtou nebo fotografie skutečných vozů. Z připravovaných novinek je pro mě nejzajímavější (vše měřítko 1/43)Tatra 613 v černé barvě, dále Lada Niva a Volha GAZ 24 kombi v barvách VB, a dále 8 verzí nákladních aut Tatra (včetně hasičů a autojeřábu) ve spolupráci s firmou Premium Classixxs, ale bohužel bez konkrétních fotografií modelů.
Takže podobne nič nehovoriaci katalog ako ten vydaný Abrexom v roku 2008...
-