Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Prosím Ťa pofoť tu prácu na podbehoch nech sa všetci inšpirujeme a zveladime modely.
Článek o tom, jak se pracuje v čínských továrnách:
http://zpravy.idnes.cz/ta-prava-od-matt ... ranicni_ts
http://zpravy.idnes.cz/ta-prava-od-matt ... ranicni_ts
carabo:nafotím,ale ještě nevím kdy,dřív,než v lednu to nebude,protože se stěhuju a mám tu rozdělané dva jiné modely.
Ok Dík stačí až to bude u teba aktuálne. Veľmi som na to zvedaví.
Tak jsem si taky koupil Fabii RS, model má drobné vady (jak už je boužel zvykem) a celkově mi připadá takový hruběji udělaný než třeba Fabia II před faceliftem, když tyhle dva modely postavím vedle sebe, tak starší model prostě vypadá z hlediska zpracování lépe. Modely koupené v poslední době (Felicia, Š 110 L a Fabia RS) mají jedno společné - kromě zašpinění zvenku mají i hrozně "zachmataný" okna zevnitř i zvenku, naštěstí to většinou jde umýt... Ale dost mě štve dát za model skoro 400 Kč a rozebírat ho a umývat. Snad to nebude pravidlem i u dalších modelů v budoucnu.
Fabia RS má taky nový druh podvozku, je dost podobný prvním modelům od Abrexu (např. Octavia II 2004), akorát osičku spojující brzdové kotouče teď na podvozek přilepují.
Fabia RS má taky nový druh podvozku, je dost podobný prvním modelům od Abrexu (např. Octavia II 2004), akorát osičku spojující brzdové kotouče teď na podvozek přilepují.
No když tak čtu jaká je kvalita Abrexu v poslední době, mám docela hrůzu, jaká bude Laurinka 1:18. O tu bych přijít nchtěl, ale za 1750,- bych zas chtěl trochu kvalitu.
Páni z Abrexu zase raz nepresvedčili.
Keďže z Košíc do Prahy mám trocha ďaleko, tak som využil ich e-shop. Urobil som objednávku za takmer 6000 Kč, čo nie je až tak málo. Potvrdená objednávka mala 2 dni status "nová" a potom až do dnes je "v realizaci". Na moje prekvapenie v piatok mi volal kuriér z DHL, že má pra mňa balík. Druhým prekvapením bolo, že v balíku chýbal jeden z objednaných modelov (fabia facelift 2010 s bielou strechou). Cena dobierky síce bola znížená o cenu tohto modelu, ale každý iný solídny e-shop zákazníkovi dá vedieť, že nejaký model sa medzitým vypredal, prípadne navrhnú inú farbu, alebo dajú vedieť kedy bude model skladom a p. Na moju mailovú otázku prečo tak neurobili, doteraz mlčia. Aj k mojim predchádzajúcim mailom ohľadom platby na účet a p. zaujali polohu "mŕtveho chrobáka"
Táto skúsenosť ma presvedčila, že na dlhú dobu to bol môj posledný nákup v tomto e-shope. Netvrdím, že moja objednávka bola pre nich dôležitá, aj keď nebola najmenšia, ale keď si nevážia malého zákazníka, tak asi se..ú aj na ostatných.
Hlavne že sa predáva.
A čo sa týka kvality modelov, to zistím až keď ich budem postupne prezerať. Zatiaľ som len trocha sklamaný interiérom 110L + jedna prasknutá vitrínka (iní predajcovia na to dávajú zľavu)
Keďže z Košíc do Prahy mám trocha ďaleko, tak som využil ich e-shop. Urobil som objednávku za takmer 6000 Kč, čo nie je až tak málo. Potvrdená objednávka mala 2 dni status "nová" a potom až do dnes je "v realizaci". Na moje prekvapenie v piatok mi volal kuriér z DHL, že má pra mňa balík. Druhým prekvapením bolo, že v balíku chýbal jeden z objednaných modelov (fabia facelift 2010 s bielou strechou). Cena dobierky síce bola znížená o cenu tohto modelu, ale každý iný solídny e-shop zákazníkovi dá vedieť, že nejaký model sa medzitým vypredal, prípadne navrhnú inú farbu, alebo dajú vedieť kedy bude model skladom a p. Na moju mailovú otázku prečo tak neurobili, doteraz mlčia. Aj k mojim predchádzajúcim mailom ohľadom platby na účet a p. zaujali polohu "mŕtveho chrobáka"
Táto skúsenosť ma presvedčila, že na dlhú dobu to bol môj posledný nákup v tomto e-shope. Netvrdím, že moja objednávka bola pre nich dôležitá, aj keď nebola najmenšia, ale keď si nevážia malého zákazníka, tak asi se..ú aj na ostatných.
Hlavne že sa predáva.
A čo sa týka kvality modelov, to zistím až keď ich budem postupne prezerať. Zatiaľ som len trocha sklamaný interiérom 110L + jedna prasknutá vitrínka (iní predajcovia na to dávajú zľavu)
Až budeš vědět výsledek tak to hoď dolů do "ČR SK e-shopy" zde to zanikne tam to bude více vidět pro další nakupujcí...
Sbírka modelů Citroën
Pánové, už dost té negativní odezvy na kvalitu produktů Abrexu a jejich služeb. Náhodou, mně už taky přišly dvě škodověnky stodesítky. Už jsem je ani do vánoc nečekal. A náhodou, komu čest, tomu čest, modýlky jako z partesu. Lak bez kazů, detaily bez otřepů, kolečka se točí, už snad jen říct, že světla svítí , blikače blikají a stěrače stírají. A že v jednom z těch modýlků chybí detail, jako jsou opěradla předních sedadel, je přece prkotina. No ruku na srdce, kdo z vás kouká přes ta titěrná okýnka do interiéru, že jo...? A vůbec, co když tím chtěl Abrex předvést tzv. lůžkovou úpravu, no ni? 

Ak mám negatívnu skúsenosť, a predajca naviac nekomunikuje, tak ho nebudem predsa chváliť !!!!
A čo sa týka detailov a interiérov...........tak tie podľa mňa značne prispievajú k celkovému dojmu z modelu.
Ak by som nechcel detaily, zbieral by som WELLY 1/43 za pätinovú cenu oproti Abrexu.
A čo sa týka detailov a interiérov...........tak tie podľa mňa značne prispievajú k celkovému dojmu z modelu.
Ak by som nechcel detaily, zbieral by som WELLY 1/43 za pätinovú cenu oproti Abrexu.