Abrex - nové modely

Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od BaRT »

Žlutý V3S cisterna byla v zemědělství a vozily postřiky a chemické přípravky. Později je nahradil Trambus se žlutou cisternou...
Sbírka modelů Citroën

Barťák

Příspěvek od Barťák »

Tak jsem už něco objednal,jsem zvědavej na kvalitu,která se dost probírala.Ale mám radost ;)

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Což žlutý fekál jsem už parkrát viděl, ale žlutou skříňovou asi nikdy :)

FKS

Příspěvek od FKS »

Abrex na facebooku slibuje rallye verze Š110 jako limitku na příští rok:
Christophe Guichard Very nice : I was waiting for a long time... Diky ;) Some rallyes versions ?
ABREX s.r.o. Hello, thank you for your comment. In the future will be Rallye versions in limited editions and appears next year.

Tak to vypadá, že několik let byli hluší slepí k těm žádostem o rallye verze a teď slibují 130 LR i 110...

Jinak když jsem teď kupoval bílou Felicii 1994 z reedice, tak byla taky špinavá, i na zrcátkách byl takovej šedej povlak, ale jinak až na jednu trochu špatně vyříznutou pneumatiku dobrý.

Speed

Příspěvek od Speed »

Nemá niekto poriadne fotky Skody 100? Až na tie zo stránok Abrexu som ešte nevidel tento model, bol by som zvedavý na detaily.

reddevil

Příspěvek od reddevil »

Dnes dorazila první zasilka od Abrexu a Fabka RS má velmi špatny lak na střeše.

FKS

Příspěvek od FKS »

Koukám, že 110 L má vzadu SPZ v inverzních barvách, to jim trochu uteklo...

kult

Příspěvek od kult »

trošičku dost...a máte to taky??Já to stejně budu předělávat na spz co jsme měli od roku 76.Ale jinak musím uznat že se model povedl.Ještě by to mohli udělat v 1:18 :lol:

Speed

Příspěvek od Speed »

Kým ho nebudem mať v ruke nebudem sa vyjadrovať príliš negatívne, ale pneumatiky sa mi zdajú byť moc široké a tiež zadným mriežkam chýbajú detaily, vyzerajú ako zaslepené.

FKS

Příspěvek od FKS »

Abrex píše, že budou dělat na Š 110 L Rallye i Š 120 S. Snad nekecají... Já si chtěl 120 S postavit, už na ní mám i kola od Knoppa, ale asi se na to teda vykašlu a počkám si na originál.
ABREX s.r.o. Pracujeme na tom, abychom byli schopni uvést jak 110 L Rallye i 120 S. Momentálně máme rozpracováno poměrně dost projektů, takže v tuto chvíli o Škodě 180/200 RS neuvažujeme.

K té zadní mřížce - ta by byla ideální z leptu (stejně jako stěrače), ale Abrex resp. Hongwell lepty nepoužívá...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“