Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

Ten dotaz na 130 RS na fb byl ode mne.:-)Já myslím,že ta cena bude do 600Kč,700už asi ne.I když ,kdo ví,necháme se překvapit.Jinak v poslední době zahýbali u ABrexu s těmi cenami hodně. :-( I dealeři Škodovek šli s cenami nahoru.Teď už modely stojí všude stejně.

FKS

Příspěvek od FKS »

Abrex zvěřejnil na FB ceny novinek:
Ján Repák Koľko by mala stať ta 1203 VB, škoda 110L a praga V3S ?
ABREX s.r.o. ‎399,00 Kč; 369,00 Kč a 1090,00 Kč.

cindicek

Příspěvek od cindicek »

ceny v celku rozumny, už se na ty modely těšim jak školaci na prazdniny, hlavně na tu 110L...

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Také se moc těším na 110L,protože okamžitě z ní udělám 120 S Rallye! :-) Ale samozřejmě se těším i na ostatní modely,které ještě nemám ve sbírce.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jsem zvědav, jak na tom bude kvalita modelů v reedici: 1203 (VB), Praga V3S, na Facebboku píšou o Octavii 1963 ...

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Z vlastní zkušenosti vím,že je lepší kupovat od Abrexu první várku modelů,protože reedice jsou už horší a to bylo před zhoršením kvality jejich modelů,tak jsem moc zvědavý na to,jak budou vypadat teď.

samuel

Příspěvek od samuel »

keramhora píše:Také se moc těším na 110L,protože okamžitě z ní udělám 120 S Rallye! :-) .
Taky by se mi líbila, ale je mezi nimi pár větších rozdílů. Měli jsme ji doma a pamatuji se, jak se z ní postupem času stala obyčejná stovka :( .

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Přední čelo,mřížkování přední kapoty a rampu + blinkry na ni mám,a zbytek vnějšku je stejný,jen přijde o nárazníky a přibudou ještě rychloupínáky kapot z leptů.Pak dám ty správný kola,lyžiny na spodek,příčný výfuk a zvenku je hotová.Zevnitř to bude trochu horší,ale už na ni mám ten správný rám,sedačky,pedály z leptů,pásy a jen musím udělat tu kapličku na přístrojovku před řidiče a na podlahu hasičák a za sedačku rezervu a je hotovo! :-)

samuel

Příspěvek od samuel »

;) Jo, doufám teda jen, že už konečně nezklame ten Abrex a budu se těšit na výsledek. Jen ještě dva postřehy - auto mělo zkrácené pružiny a když stálo vedle jiné 100vky tak bylo zřetelně nižší (tak o 6-7 cm) a s tím souvisely i větší lemy zadních blatníků aby nedřely kola. Ve Škodovce to vyřešili jednoduše - na zadní blatníky nabodovali lemy z předních blatníků - táta furt nadával, protože to v místě nabodování hrozně rezlo a praskal tam tmel a barva :D

Obrázek

keramhora

Příspěvek od keramhora »

O těch lemech vím,na kamarádovo autě se to řešilo koupenými laminátovými a světlou výšku budu řešit až jako poslední,ale děkuji za rady!! :-)Větší starost mi dělá ta kaplička přístrojů,ale zatim jsem všechno dřív nebo později dovedl ke zdárnému konci a zima bude přeci dlouhá! :-D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“