Přívěsy za auta
Re: Přívěsy za auta
Měla by na něm stát Škoda 130 RS.Jedinou fotku,kterou jsem našel je v kombinaci s úzkou škodou 120L v barvách Agro Teamu.
Jestli se nemýlím tak na foxtoys jsou zas dva plaťáky na 1:18 s příslušenstvím
Nissan & Datsun 1:12 , 1:18 , 1:24 , 1:43 , 1:64 ---> AutoArt , Kyosho , HPI , Ebbro ...
Ano,jsme na foru o modelech v měřítku 1:43,tak sháním doprovodný vůz v tomto měřítku.
Tak to pardon , když jsem si pročítal topic od začátku tak se tam psalo cosi o 1:43 , 1:24 a 1:18
Omlouvám se
Omlouvám se
Nissan & Datsun 1:12 , 1:18 , 1:24 , 1:43 , 1:64 ---> AutoArt , Kyosho , HPI , Ebbro ...
Toto :keramhora píše:Děkuji Vám hoši! Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
-
Ďalšia možnosť, len tá Avia,je problém, Barum team používal v 70.rokoch Ford Tranzit
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Robbie137:mám doma tenhle typ Škody 130 LR i tuhle Avii( teda zatím Saviem),ale zatím se mi úpravy Saviemu nechce nebo se spíš bojím.I jsem už měl v ruce dacaly ,ale nakonec jsem je nevzal.
shimmansky: děkuji za foto.Neměl by jsi ještě nějaké fotky 130tek RS s doprovodnými vozy?
shimmansky: děkuji za foto.Neměl by jsi ještě nějaké fotky 130tek RS s doprovodnými vozy?
Kde si tie decaly videl ?keramhora píše:Robbie137:mám doma tenhle typ Škody 130 LR i tuhle Avii( teda zatím Saviem),ale zatím se mi úpravy Saviemu nechce nebo se spíš bojím.I jsem už měl v ruce dacaly ,ale nakonec jsem je nevzal.
Moje modely : https://picasaweb.google.com/1116688743 ... /Modely143
-
Musím ťa sklamať nemám žiadne fotky o ktoré žiadaš. V rokoch keď jazdili Š 130 som doprovodné autá príliš nefotil, bol som rád že som nafotil súťažné autá, fotil som na diaky. V dobovej literatúre som nič nenašiel. Mňa by zaujímali dekály na Aviu čo si spomínal, kto je výrobca, mám záujem si postaviť model Avie.