Dlouho jsem hledal,ale bohužel si mi nepodařilo nic kloudného najít.Proto se ptám,jestli by někdo neprodal vlek z těchto obrázků?LeonCupraR píše:Celokovový 1:43....
(nefunkční link odstraněn adminem)]
Přívěsy za auta
Re: Přívěsy za auta
-
Na taký vlek potrebuješ štyri kolesá a plast, výstražné tabulky a za víkend je vlek postavený.
To ano,už jsem i zjišťoval,kde v Plzni se dá koupit materiál ke stavbě.Poblém pro mě je,že bych ten vlek potřeboval k oměřenía za další, že mám rozestavěnou Oktávku Kit Car od Scala43 a k ní rozestavěný byt,samozřejmě chodím do práce a ke všemu tomu jezdím rally jako spolujezdec se 130 RS.Tak že se spíše nabízí otázka,byl by někdo ochotný postavit tento vlek na zakázku?
Naposledy upravil(a) keramhora dne 20 srp 2010, 07:22, celkem upraveno 1 x.
-
to keramhora, možeš na fotiť príves na ktorom vozíte Š 130RS
Rád bych ho vyfotil,ale my už žádný nemáme,protože jsme ho museli prodat.Nyní si ho půjčujeme a máme pokaždý jiný.Většinou ale máme velmi podobný tomu od Ixa s kolama vedle vleku a né jakoby pod vlekem.
Tak jsem postavil svůj první ,ale asi ne poslední vlek na přepravu osobních(závodních) aut.
Naposledy upravil(a) keramhora dne 27 lis 2011, 11:16, celkem upraveno 1 x.
Paráda , ten sa ti fakt podaril. Aj ja chcem jeden
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Zásah do čierneho, vlek ako z fabriky, chválim parádnu prácu, len tak ďalej.
Děkuji Vám hoši! Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?
-
Záleží čo na ten príves položíš, hodí sa Avia, zaujímavá kombinácia je Hubáčkova Alpina na prívese ťahaná Volhou 22, používali sa rôzne autá.