Lamborghini
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Lamborghini
Moje nejnovější LAMBO Gallardo v podrobnějších fotkách a další foto na mém photobucketu : Dali_photos1
LP 550-2 Valentino Balboni :
LP 550-2 Valentino Balboni :
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Díky Karle za ocenění mých Gallard, díky Sváťo za avízo China edition.
Když já furt nevím, jestli to čínské, nebo to modré...
Když já furt nevím, jestli to čínské, nebo to modré...
Taky mám dilema - červené,zelené,nebo modré-těch oranžových a žlutých Lamb už mám hafo...
Oranžová a žlutá už je okoukaná a navíc zatím jenom v těchto 2 barvách Murcielago LP640.
Já chci nějaké s velkým nápisem SV na zadním blatníku. Jinak by se mi také líbila ta světle zelená.
Tu červenou si Sváťo nekupuj, ta je přímo ošklivá K tomu autu se to vůbec nehodí.
Já chci nějaké s velkým nápisem SV na zadním blatníku. Jinak by se mi také líbila ta světle zelená.
Tu červenou si Sváťo nekupuj, ta je přímo ošklivá K tomu autu se to vůbec nehodí.
No to je věc názoru.Mě ta červená právě zaujala,že je pro toto auto taková netypická.A myslím si i že mu sluší asi víc,než ta zelená.A zelená by měla být i LP 640.Na druhou stranu bych taky raději s nápisem SV na zadním blatníku, a to má z těchto tří pouze modrá.Takže ještě uvidím.Dali.B píše: Tu červenou si Sváťo nekupuj, ta je přímo ošklivá K tomu autu se to vůbec nehodí.
Chlapi dá se ještě někde sehnat to Gallardo LP550-2 Balboni v zelený barvě, nikde sem ho už v prodeji nenašel. Nebo můžete mi ho někdo sehnat?