Návrhy a připomínky ...
Re: Návrhy a připomínky ...
Ty si to nepochopil, to ty si z toho spravil databázu, ja som to tak nemyslel, ano bude tam hodne fotiek noačo, veď každý nech pridá ten model čo má, nebude tam hadam každy fotiť svoj rovnaký model a dávať to tam. Ja som chcel databázový systém triedenia, ale nie databázu ako si to spravil ty. To sme sa nepochopili. To fakt nemá potom zmysel, takých databáz je na nete hromady. Ja som chcel aby to bolo roztriedene prehľadne a o každom konkrétnom modeli aby bola samostatná diskusia, kde by sa pridávali nové fotky, nové postrehy atď, a samozrejme, až by bolo fotiek dosť, povedané čo malo byť povedané, model by sa sám uzavrel proste by už nebol dôvod pridávať ďalšie fotky. Proste si nepochopil, čo som mal na mysli a typ databázy, čo si stvoril s jednou fotkou naozaj nemá zmysel. A neukazuj mi čo je inde, keď ja som takú databázu aky si ju ty vytvoril nemal na mysli. A teraz si mi všetko zmazal, ja som to nahadzoval na net zbytočne a ak by som to chcel obnoviť, tak musím začať odznova. A vysvetli mi, načo som to fotil, keď databázových obrázkov je po nete hromady? Myslel som, že to bude príspevok od samotných členov fóra, že sa budú venovať modelom čo vlastnia, a urobia hromadu fotiek a dajú to do jednotlivých sekcii. Stále mi tvrdíš niečo o neprehľadnosti, naopak tvoj systém je totálne neprehľadný, hromadíš fotky diskusie, modely typy jedno cez druhé. A to sa ti zdá prehľadné? Ak mieniš pokračovať v tej databáze tak ako si napísal, ja prispievať, nebudem, nemá zmysel sa s tým babrať.
já na netu taky najdu co chci a proto jsem databazi modelů taky nepotřeboval, ale zase tohle máš databazi našich modelů. Takže je jasné že je tu několik stovek sběratelů a když dají každý svůj model (samozřejmě postování stejných variant je zbytečné) ale další barevná je přínos tak vznikne Česká databáze protože na scale18 toho spousta chybí a jen když vezmu svoji sbírku tak je to dobrejch 10 modelů...
Nikdo nemá problém nafotit model v 10 fotkách pokud je variabilní tak ještě ve více, ale pak třeba zde by bylo http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=36&t=769 50-60 fotek a to prostě na forum není....
Mrzí mě že jsme si nerozuměli, ale vem to tak, že je to od toho aby se to vyladilo a postovalo se stejným systémem a stejným popisem. Proto jsem tu několikrát psal že ukázkový je post Citroënu...
Nikdo nemá problém nafotit model v 10 fotkách pokud je variabilní tak ještě ve více, ale pak třeba zde by bylo http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=36&t=769 50-60 fotek a to prostě na forum není....
Mrzí mě že jsme si nerozuměli, ale vem to tak, že je to od toho aby se to vyladilo a postovalo se stejným systémem a stejným popisem. Proto jsem tu několikrát psal že ukázkový je post Citroënu...
Sbírka modelů Citroën
Veď ale prečo by každý dával každý svoj model? Veď je hádam logické že každý pridá to čo má a čo ešte spracované nieje, nebude tam predsa každý pridávať fotky toho istého modelu, to je nezmysel. A stále nechápem, čo máš proti dvom fotkám, trom fotkám... si limitovaný datovým priestorom? V čom je problém... a kde sme diskutobvali o počte fotiek v predchodzích príspevkoch, ukáž mi to. Prečo si mi zmazal moju robotu, ked si tvrdil, že je to skúška, uvidíme ako to bude vyzerať, ako sa to osvedčí. Prečo nemôže byť povedzme 10 fotiek, každý to nafotí z každej strany, nech je čo najviac pohľadov. Ty si z toho spravil E-Shop... A napíš mi, kde mám umiestniť fotky toho starého Chryslera... do sekcie AMERIKY? alebo PREDVOJNOVÁ KLASIKA? Už viem, blížia sa vianoce hodím to do témy: TAK CO POD STROMEČEK, tam to dokonale zapadne a bude to vrcholne prehľadné. Alebo by som ich mohol dať pod Chrysler, Typ Airflow a každý normálny človek by to normálne našiel a pozrel by si to. Presne tento konkrétny model na presne určenom mieste. Našiel by tam asi 20 fotiek z každej strany, detaily, mohol by tam napísať svoj názor a asi by bol totálny idiot, ak by tam dal fotky toho istého modelu keď už tam sú. Mohol by pridať nejaký detail, ak by bol zaujimavý, no a čo? Mohol by napísať svoju vlastnú skúsenosť s modelom, no a čo. Stále by to bolo v jednej sekcii a všetci by presne vedeli, že je to ten a ten model a je tam a tam... Zamysli sa. Buď to budeš akceptovať, alebo si maj svoju jednuzmnohých databáz bezo zmyslu. Daj vedieť ako si sa rozhodol... A vy ostatní, napíšte svoj názor, či chcete vkladať modely do sekcii ako Ameriky, Predvojnová klasika, Anglická klasika, Fotogalérie sem, a Fotosumár tam, Alebo ak si kúpite model, ktorý tu ešte nieje zajdete do sekcie napr. Ferrari, zriadite si sekciu 356GTO a svoje fotky, príspevky, postrehy atď dáte tam...
Zde je že systém je u Citroënu (citace je dole), další 4 lidi předtebou postovali a všichni to dávali stejně jako já, postli jednu fotku od verze.
Bylo co celý den na webu. Dale jsem psal že se to nemá dávat na Free hosting, to že jsem ti to nepřesunul mě mrzí, jestli ty fotky máš tak mě je pošli já je postnu a mam to za 5 minut - vyhledávat změněné posty je docela na tomto freeserveru problém. Imageshock by ti je stejně za půl roku smazal a měl bys tam jen čtverečky… Pak si psal at se kouknu jestli je to OK. Nebylo v popisu byl rok který neuváděl také nikdo a bylo tam několik fotek, pokud to má být databáze tak opravdu nejde tam dávat hodně fotek – upravil jsem to a smazal, sorry ale měl jsem to přesunout.
ano více fotek sem:
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=100
CHRYSLER Airflow vyšel v mnohe verzích, vím o více barevných variantách a smysl je že se tu postupně jak je budou mít sběratelé objeví. Už pak není problém si někomu napsat o další fotky nebo detail abych věděl zda se model lyší, to co chceš je spíš udělat web a jednotlivé prezentace modelů než forum. Zde jde o to ukázat zajímavosti, novinky a získat kontakt. Pokud by se zde sešli všechny jeho verze v tém postu s tolika fotkami tak to na forum nemá smysl – pomalé načítání spousta stránek…
Ty fotky mě hod najednou někam na ulož to... nebo sem Bartik.Bartik@gmail.com
(to tolik práce nedá) já ti je zde postnu.
Bylo co celý den na webu. Dale jsem psal že se to nemá dávat na Free hosting, to že jsem ti to nepřesunul mě mrzí, jestli ty fotky máš tak mě je pošli já je postnu a mam to za 5 minut - vyhledávat změněné posty je docela na tomto freeserveru problém. Imageshock by ti je stejně za půl roku smazal a měl bys tam jen čtverečky… Pak si psal at se kouknu jestli je to OK. Nebylo v popisu byl rok který neuváděl také nikdo a bylo tam několik fotek, pokud to má být databáze tak opravdu nejde tam dávat hodně fotek – upravil jsem to a smazal, sorry ale měl jsem to přesunout.
BaRT píše:Jukněte na to dolů v menu takto by to bylo, jen ty výrobce aut musim přidávat já a k nim by se přidávaly posty dle typu...
1/18 je přidaný Citroën na ukazku...
Značky aut abecedně budou - typy pak budou podle nejnovějšího
ano více fotek sem:
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... &start=100
CHRYSLER Airflow vyšel v mnohe verzích, vím o více barevných variantách a smysl je že se tu postupně jak je budou mít sběratelé objeví. Už pak není problém si někomu napsat o další fotky nebo detail abych věděl zda se model lyší, to co chceš je spíš udělat web a jednotlivé prezentace modelů než forum. Zde jde o to ukázat zajímavosti, novinky a získat kontakt. Pokud by se zde sešli všechny jeho verze v tém postu s tolika fotkami tak to na forum nemá smysl – pomalé načítání spousta stránek…
Ty fotky mě hod najednou někam na ulož to... nebo sem Bartik.Bartik@gmail.com
(to tolik práce nedá) já ti je zde postnu.
Sbírka modelů Citroën
Sme v sekcii návrhy... dal som ti návrh, ty si si ho úplne prekopal stanovil si si vlastné pravidlá a vlastný systém. Asi som nemal písať databáza ale skôr recenzie, možno by ti to došlo. Fotky už dávať nebudem, nemá to zmysel. Fór sú hromady, aj databázovo členené a nemajú problém. Keď ti vyhovuje (a ostatným) že v sekcii Ferrari napríklad máš stovky modelov idúcich za sebou bez ladu a skladu, so stovkami fotografií bez ladu a skladu, kde aby si našiel konkrétny typ prehrnieš desiatky strán a toto je pre teba prehľadné, dobre. Časáky nechávam, ale modely pridávať nebudem. Nemienim strácať čas vkladaním modelu niekde, kde sa stratí v stovkách iných príspevkov, ktoré sú podľa teba prehľadnejšie, ako by bol nejaký ucelený systém. Absolútne súhlasím s uvodom našej debaty, ked si vravel, že system čo som navrhol je zbytočný, ty si ho zbytočným spravil...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak já vkládám fotky na http://www.imageshack.us/ a co vím tak tam jsou věčně
hurvajs pokud seš registrovaný tak ano jinak je smažou, jukni na předloňské posty
scares mrzí mě že jsme si nerozuměli, ano databází je hodně, u těch modelů se to fakt blbě a těžce adminuje protože každé téma vleze někam jinám a pak to dělit je docela oničem a ztrácí to smysl. Zase pokud se ti to nezdálo mohl si mě to napsat já s tim ztrávil včera 3hodiny protože aby to drželo abecední seznam musím to vkládat jednotlivě a pro každý post nastavit oprávnění a to vše mě čeká ve všech měřítkách, tady nejde udělat to jednou a pak 3x zkopírovat. Včera jsem dával Citroëny ze své sbírky a všude byla jedna fotka od typu a nikdo nic nenamítal.
Jako databázi to nevidím špatně pokud tam sběratele dají sbírky (já ji tam mam, Dali ji vkládá, Sváťa se připravuje (rozměr fotky) Hurvajs na tom maká tak vznikne naše země jako jedna sbírka co tu máme, něco jako když fankluby mají databáze aut svých členů
"stejně byly novinky - původně to bylo v sekcích protže stačilo několik výrobců a jedna obecná, ted to je přehledné a rozdělené, ale jukni na 1/18 tam postuju já, pak na 1/43 do toho nedělám... pokud není zájem je to pak stejně jedno)
scares mrzí mě že jsme si nerozuměli, ano databází je hodně, u těch modelů se to fakt blbě a těžce adminuje protože každé téma vleze někam jinám a pak to dělit je docela oničem a ztrácí to smysl. Zase pokud se ti to nezdálo mohl si mě to napsat já s tim ztrávil včera 3hodiny protože aby to drželo abecední seznam musím to vkládat jednotlivě a pro každý post nastavit oprávnění a to vše mě čeká ve všech měřítkách, tady nejde udělat to jednou a pak 3x zkopírovat. Včera jsem dával Citroëny ze své sbírky a všude byla jedna fotka od typu a nikdo nic nenamítal.
Jako databázi to nevidím špatně pokud tam sběratele dají sbírky (já ji tam mam, Dali ji vkládá, Sváťa se připravuje (rozměr fotky) Hurvajs na tom maká tak vznikne naše země jako jedna sbírka co tu máme, něco jako když fankluby mají databáze aut svých členů
"stejně byly novinky - původně to bylo v sekcích protže stačilo několik výrobců a jedna obecná, ted to je přehledné a rozdělené, ale jukni na 1/18 tam postuju já, pak na 1/43 do toho nedělám... pokud není zájem je to pak stejně jedno)
Sbírka modelů Citroën
Vznika ti tu jeden obrovský chaos... Nemohol som ťa upozorniť že to nemaš robiť ked som nevedel že budeš mať takéto obmedzenia. Že každý dával jednu fotku? Myslel som že pre začiatok to robia takto a časom sa to rozšíri ale nevedel som že ty povolíš len jednu fotku. Keď už si taký zbehlý v mazaní, zmaž tie dva obrazky čo si tam nechal, ja som to nerobil pre takýto systém...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
scares škoda mazat!!Ty fotky máš perfektní Jinak na jednu stranu tě scares chápu,nebylo by to špatné tak jak si to představuješ,ale muselo by to být podle mě jinak rozdělené.(jestli by to teda nějak šlo)Jeden model vyrábí třeba 3 výrobci tak tam bude taky chaos Každy bude psat o jiném(názory ke každému výrobci budou proházené),a něco dohledat bude dobré tak leda na dlouhé zimní večery
ono udělat něco aby to vyhovovalo (měřítko, výrobce, model, typ, více fotek) to není na forum, to je na databázi s vyhledáváním.
Zde to teď bude bez výrobce. Najdeš si Ford - Ford Focus - a uvidíš jednotlivé modely které jsou.
Zde to teď bude bez výrobce. Najdeš si Ford - Ford Focus - a uvidíš jednotlivé modely které jsou.
Sbírka modelů Citroën