Návrhy a připomínky ...

Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrhy a připomínky ...

Příspěvek od hurvajs »

Barte jo tak to jo.Já si nevšiml,že to je rozdělené i typově.Jinak předělávky se tam mužou dávat taky,že??A stačí asi napsat jen z čeho to je předěláno.Někdy bývá totiž konkrétní upravce modelu neznámý ;) Jo a proč je u těch témat zámek??Vypadá to pak,jak kdyby byli ty témata zamklé!!

scares

Příspěvek od scares »

No to je ťažké, barte, nemám vyhranenú značku ale v poslednej dobe sa venujem americkej klasike, ale mám veľa rôznych značiek. Myslím že by si mal spraviť tie najznámejšie, povedzme zo 20 najznámejších. A potom, ak by chcel niekto doplniť niečo exotickejšie, dal by ti vedieť. Takto nejak:

Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Lincoln, Lotus, Maybach, Mercedes, Mercury, Mini, Nissan, Oldsmobile, Packard, Peugeot, Plymouth, Pontiac, Porsche, Renault, Shelby, Simca, Volkswagen

To by mohol byť základ...

Menej rozšírené značky:

AMC, Austin, Auto Union, AC, Bristol, Caterham, Checker, Cord, Dacia, Daihatsu, Datsun, De Lorean, De Tomaso, Desoto, DKW, Duesenberg, Daimler, Facel, GMC, Hispano Suiza, Holden, Honda, Horch, Hummer, Infiniti, Isotta, Isuzu, Jeep, Koeningsegg, Land Rover, Lexus, Leyland, Lloyd, Lada, Maserati, Matra, Mazda, MG, Mitsubishi, Monteverdi, Morgan, Morris, McLaren, Nash, Noble, NSU, Opel, Pagani, Panhard, Range Rover, Reliant, Rolls Royce, Rover, Saab, Saleen, Seat, Smart, Spyker, Subaru, Suzuki, Simca, Studebaker, Tatra, Triumph, Tucker, TVR, Toyota, Tyrrell, Talbot, Trabant, UAZ, Vauxhall, Venturi, Volvo, Wanderer, Wartburg.

Tieto značky sú o niečo menej rozšírené (ak som nechcel urobiť príliš široký prvý zoznam, musel som vyradiť aj známe značky, no v modeloch menej spracovávané). Mimo tohto zoznamu je ešte zopár značiek, ale tie už sú asi naozaj rarity, ak som náhodou zabudol nejakú dôležitú, doplňte.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

hurvajs píše:Barte jo tak to jo.Já si nevšiml,že to je rozdělené i typově.Jinak předělávky se tam mužou dávat taky,že??A stačí asi napsat jen z čeho to je předěláno.Někdy bývá totiž konkrétní upravce modelu neznámý ;) Jo a proč je u těch témat zámek??Vypadá to pak,jak kdyby byli ty témata zamklé!!
předělávky ano pokud je z nich realný model abylo by dobré to označit a napsat z čeho model je.
Zámky jsou proto že uživatelé nemohou přidávat značky vozidel, pouze do značek vkládat typ vozidla...
Sbírka modelů Citroën

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

scares ten základ tam máš můžeš začít vkládat.

další značky které máte přidám jednotlivě, dávejte značky u kterých máte a vložíte modely, seznam aut je všude na netu ale prázdné to je nanic
Sbírka modelů Citroën

scares

Příspěvek od scares »

Tak som skúsil niečo pridať do databázy, je to moja prvotina, tak dúfam že je to ok... Chrysler a Buick...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo super, jedna fotka na model stačí, do nadpisu pouze vozidlo a typ (rok výroby ani zaměření neuváděj).
tak jen tak dál
Sbírka modelů Citroën

Luky

Příspěvek od Luky »

Myslím, že by se to tam mělo přidávat tak jak to mají BaRT a Dali.B. Neboli po jedné fotce, tak nějak zepředu křížem. Chybí mi Porsche v 1:43:) V čem nahráváte fotky? Ať je teda zarok nesmažou? Díky
Porsche 1/43 a 1/18

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

nejlépe mít někde web a tam to dávat, vše na free hostingu pak mažou.
Místa na fotky pokud je doplňuješ nemažou mam sám Google fotografie: https://picasaweb.google.com/home?hl=cs&tab=wq
Porsche 1/43 přidám
Sbírka modelů Citroën

scares

Příspěvek od scares »

Bart, prečo si mi zmazal trojhodinovu robotu? Prečo jedna fotka? kde sa hovorilo v minulých diskusiach o jednej fotke? Jednu fotku, to si môžem nahodiť google vyhľadávanie obrázkov a pozrieť si to tam. Myslel som že sa naopak bude jednať o systém, v ktorom sa bude rozširovať diskusia, zábery a a podrobnosti o jednotlivých modeloch, vôbec si nepochopil o čo mi šlo, takto je to len stroha databáza bez žiadneho zmyslu. A načo fotiť jednu fotku modelu? to tam môžeš vložiť záber z internetu. A to nehovorím o tom, že som sa s tým babral hodiny a ty si to šmahom ruky všetko zmazal. Ak to mieniš robiť ako jednofotkovú databázu, tak pridávať nejdem, to fakt nemá zmysel. Som chcel pridať ďalšie fotky dvoch ďalších modelov, s ktorýmy sa tu už babrem pár hodín a ty napíšeš jedna fotka. nepochopil si o čo mi šlo...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

vše máš jednu fotku (jeden model jedna fotka),
jukni sem:

http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=40
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=47
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=36

(všichni tam dávají jednu fotku)

všude jedna fotka - je to databáze.
Pokud by ten model měl třeba 10 variant a každý by dal 20 fotek varianty tak se v tom nevyznáš.
Fotky zkusim najit link a dát to někam do 1/18
ještě jsem vycházel ze scale18 tam máš taky jednu fotku,
pokud bych třeba sem dal ke každé variantě 5 fotek tak jenmo načítáš fotky :
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=36&t=740

Jo a ještě jedna věc pokud dáváš fotky do Imageshock tak to je krátkodobé, protože tam počase zmizí ...

zatím se mi to nedaří vrátit, večer bude kámoš tak se ho zeptám zda úprava admina je někde původní post...
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Jak diskutovat“