Návrhy a připomínky ...

Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Návrhy a připomínky ...

Příspěvek od Stevko86 »

jj takto som to myslel :) 1/18 / značka/ typ/ veci ohladom modelu :D...aha tak škoda ze to nebude abecedne, ale mozno ze to bude dobre takto lebo urcite bude viac pribúdať znamych značiek, ako tych ostatnych... :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jukněte na to dolů v menu takto by to bylo, jen ty výrobce aut musim přidávat já a k nim by se přidávaly posty dle typu...

1/18 je přidaný Citroën na ukazku...

Značky aut abecedně budou - typy pak budou podle nejnovějšího
Sbírka modelů Citroën

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

celkom zaujimavo to vyzera :)...staci ze znacky budu abecedne...aspon nieco :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

napiš do jakých měřítek chceš přidat jaké značky aut abys to rozjel...
Sbírka modelů Citroën

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

tak momentalne sa nerozšupnem lebo mi treba pozicat kvalitnejsi fotak :D...co sa tyka mna, bude to musiet počkať...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Stevko86 OK pak napiš, jak jsem psal moc času na doplňování nemam, dám tam Citroën a tím končím, uvidíme jak to nadchne ostatní :-)

scares jak seš na tom ty ???
Sbírka modelů Citroën

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

není to špatný nápad,ale kdyby to šlo,já bych to ještě aspon rozdělil na závodní a civilní,lepší by se konkrétní model dal dohledat.I tak to,ale bude masakr ........tedy jestli to zaujme a většina tam dá své modely,tak to bude třeba u Ferrari či Porsche nekonečný příběh(myslím počet stran) :) A ještě jedna věc,pochybuji,že kdo tam bude chtít dát svuj model,že to celé bude prolistovávat,aby zjistil zda tam ten model už není.Tím hrozí,že tam ten model bude i vícekrát.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

no bude to v jedné sekci a třeba Ferrari má asi 30 typů což není žádný velký problém, spíše automobilky typu Renault, VW a tak bude masakr :-)
hurvajs doufám že se přidáš závodní beru jako další typ. takže jeden post Citroen Xsara- druhý post Xsara WRC
Sbírka modelů Citroën

scares

Příspěvek od scares »

Zdar. Zdá sa že sa nám tu rozprúdila diskusia. Ano tak nejak som si to predstavoval. BaRT na čo si sa konkrétne pýtal že jak som na tom? Inak ja som to len navrhol, lebo som sa v tých doterajších témach strácal, realizácia bola čisto na vás. Čo sa týka modelov, zatiaľ som neprispieval, doma mám asi 100 modelov 1:18, ktoré zbieram pomaličky už roky, ale nevenujem sa exkluzívnym modelom, lebo si ich nemôžem dovoliť, skôr masovej produkcii. Môžem skúsiť niečo nafotiť a pridať, ale neviem aké budú výsledky fotenia, zatiaľ som s tým nemal moc dobré skúsenosti, ale mám nový foťák, tak skúsim. Rozšírte ešte databázu výrobcov aspoň o tie najrozšírenejšie značky a myslím, že sa to bude postupne doplňovať... : )

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

jasně napiš co máš doma a přidám výrobce. foto vkládej nejlíp 640* 480 a neukládej ho na free hosting nebo ti ho za rok smažou....
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Jak diskutovat“