modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Odpovědět
kult

Re: modely v časopisech (Altaya, DeAgostini, Amercom atd)

Příspěvek od kult »

ceny u těchto edicí se pohybují od 150,-až po 200,- při 40 číslech(pouze úsudek) by se cena vyšplhala na cca 8000,- což na hodně slušný model v tomto měřítku,není cena přemrštěná,ale nevím jak model vypadá :?: Ale určitě pokud by to tady vyšlo,chtělo by to předplatné,nesehnání jediného čisla by byl malér.Ale otázka je jestli by v pl(tento trh je pro východní rozhodující) potažmo čr,měla Poběda úspěch :?: možná předělání na WARSZAWA vzhledem k většímu trhu v pl :?:

columbo1980

Příspěvek od columbo1980 »

dobrý den, měl bych takový dotaz... nevím jestli to někdo bude vědět ale zkusím to.. na altaya.fr a altaya.es mají nádhernou edici kamionů... netuší někdo, jestli bude i u nás?

Nyky

Příspěvek od Nyky »

Nyky píše:Ahoj.Tady máte odkaz na hasičské automobily.Jsou zde všechny.Plných sto padesát kousků.Zatim ...
Tak se musím omluvit.Myslet znamená h---o vedět.V hasičských vozech je na řadě již druhý kus co není na seznamu italské série.Takže škoda 1203 ,kdo ví?

FKS

Příspěvek od FKS »

Na mailový dotaz z Amercomu odpověděli, že 1203 v Čechách nebude.

T603

Příspěvek od T603 »

Docela pěkný přehled co vyšlo a co nás čeká.
(nefunkční link odstraněn adminem)

Peter23

Příspěvek od Peter23 »

columbo1980 píše:dobrý den, měl bych takový dotaz... nevím jestli to někdo bude vědět ale zkusím to.. na altaya.fr a altaya.es mají nádhernou edici kamionů... netuší někdo, jestli bude i u nás?
Tieto modely kamiónov zaujali aj mňa.Nevie niekto,či to bola iba séria vyrobená pre predaj s časopisom,alebo sa to dá kúpiť aj samostatne? Totiž rád by som vedel ,či je to problém zháňať alebo sú toho mraky.

http://www.flickr.com/photos/hayes69/se ... 532769005/

http://www.youtube.com/watch?v=Yq48UzfOprc

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Séria je zatiaľ iba pre časopis. Na spodku majú modely vyrazené logo Ixo, ale samostatne nie sú v predaji. Problém ich zháňať by som povedal, že je. Ja ich beriem na sklad priamo z Fr a väčšinou keď príde mail, že je možné objednať nové číslo, do niekoľkých minút je už aj vypredané.

Scout

Příspěvek od Scout »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jak je to s kvalitou těchto modelů nákladních vozů, zda je podobná jako třeba u edice od Atlasu.
Díky.
V.

Amerika

Příspěvek od Amerika »

Tak jsem si koupil ten GAZ 12 ZIM od Amercomu... Moc mě překvapila kvalita modýlku, která je při pohledu na cenu opravdu dobrá.... Ale jak jsem zjistil později, můj model nemá přední sedadla... :D :lol: Máte někdo podobnou zkušenost s tímto modelem nebo jsem unikát? :D A ještě něco myslíte si, že mám šanci na reklamaci u společnosti? Jen tak čistě informativně.... ;)

rocs

Příspěvek od rocs »

Ten istý model kúpiš o málo drahšie od "NAŠ AVTOPROM" a kvalita je neporovnateľne vyššia.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“