Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

polaris

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od polaris »

JJ ten Bulgarrenault Alpine A110 je dobrej. Hádám že do pul roku se v Poských kultovkách objeví. A nebo třeba VW Cady (pickup z Golfa made in Yugoslavia).

Nyky

Příspěvek od Nyky »

Pánové, já osobně si myslím, že plamenné diskuse o to které auto u nás jezdilo či nejezdilo jsou naprosto zbytečné.Buďme rádi,že u nás vycházejí relativně hezké modely za přiměřenou cenu.Sehnatelné v jakékoli trafice.Jsem z Chebu a u nás krom prodejny Dráčik není jediný obchod, kde by se daly sehnat slušné modely v sběratelském měřítku.Jsem proto rád,že si je mohu zakoupit a co se mi nelíbí tak nechám na pultě.Naprostá většina modelů jde sehnat jen ve specializovaných obhodech a za úplně jiné ceny.Vím že namítnete,ať si to objednám po internetu,ale já jsem takový staromilec rád si model vezmu v krámě do ruky prohlédnu a pokud se mi líbí tak ho koupím a odnesu domů.Je to takový docela hezký rituál.Pro mě, co mám koníčků povícero je to docela vítaná peněžní výpomoc než platit poštovní donašeče co balík umí docela slušně omlátit a pak třeba ani nedodat.Je to jen a jen můj názor a tak prosím aby jste ně nekamenovali.

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

Pánové (a třeba i dámy), sehnali jste někde v trafice na dnešek avizovaného Warťase 313 Sport? V Havru lítám od čerta k ďáblu, a nikde nic. Ani v Tescu, kde si většinou vybírám ten nejlepší kus. Že by výpadek v distribuci?

Nyky

Příspěvek od Nyky »

V Chebu je.

elstrem

Příspěvek od elstrem »

Zdravím,sleduji vaší diskuzi a musím taky něco přidat.Kultovky mám objednaný od prvního čísla a momentálně jsem u u čísla 25,které my dneska přišlo.Očekávaljsem,že k 12 zásilce posílají jako dárek model škody 1000Mb,žel po otevření krabice na mě koukal papírek s omluvou,že model škody 1000Mb už není a místo něj dávají jako dárek model Škoda Felicie Roadster.Koukám na něj a vypadá opravdu celkem dobře.Teda aspon pro mě je model vyhovující.Též jako veškeré modely,co už mám.Sice by se dalo polemizovat o některých modelech,co jsou ve sbírce,protože některá u nás vůbec nejezdila a třebas sem o nich ani nevěděl,že existovala.Je to asi z důvodu.aby sbírka byla co největší.Kdyby v ní byla jen ta auta,co u nás jezdila,tak by jich ve sbírce tolik nebylo.Celkem mě zaujalo i to povídání,co je v časopisu,člověk se zase něco dozví a přiučí.I to povídání z dob minulého režimu si bez nějakých problému přečtu.Čili za mě je sbírka pro moje sbírání přijatelá.I když my v ní chybí některé modely jako třebas Škoda 110 R,spartak,oltcit club,avia, trambus či ifa nákladák,i takový autobus rto by stálo za to dát ho do sbírky.ale to už bych chtěl asi moc.C onapsat závěrem.Budme rádi,že vůbec něco takového vůbec vychází a máme co sbírat.
P.S. sbírka už se pěkně hromadí,za chvíli to bude na další regál. :roll: :roll: :roll:

greenday15

Příspěvek od greenday15 »

eMBébé píše:Pánové (a třeba i dámy), sehnali jste někde v trafice na dnešek avizovaného Warťase 313 Sport? V Havru lítám od čerta k ďáblu, a nikde nic. Ani v Tescu, kde si většinou vybírám ten nejlepší kus. Že by výpadek v distribuci?
Tak unás na Bruntálsku už nejdou sehnat kultovky dlouho a ani Legendární automobily :(

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

tak vidím,že 17.10. má vyjít Čajka.Tak po dlouhé době zase doplním sbírku "papaláš vozidla" :lol:

rocs

Příspěvek od rocs »

Dobrá správa pre SK zberateľov kultoviek ktorým chýbajú niektoré čísla: V stánkoch môžu doobjednávať prvé modely - zatiaľ sú to prvé 4 čísla. Takže kto chce T603, Ladu 2103, Wartburg353 tourist alebo Volgu GAZ M21 za 7,99€ musí len presvedčiť "svojho stánkára" , aby mu model objednal.

kult

Příspěvek od kult »

Polský Nr80
(nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“