Tuning, úpravy a přestavby 1/24

Odpovědět
SH4DOVV

Tuning, úpravy a přestavby 1/24

Příspěvek od SH4DOVV »

Myslím že toto téma tu chybělo, určitě taky někdo z vás si upravuje auta ve sbírkách aby byla taková jaká mají být anebo jen tak aby se líbila i třeba jen vám. Takže sem s nimi ať je na co koukat. :mrgreen:

SH4DOVV

Mazda RX - 7 JADA TOYS 1/24

Příspěvek od SH4DOVV »

Musím se hned pochlubit, dneska jsem dokutil tohle auto, které není zrovna super věrný model ale na úpravy stačí a každý pozná o co jde.
je to už druhá verze zbarvení původně zlaté Mazdy, první byly velké maskáčové fleky a docela se mi líbila ale pak mi na jednom srazu spadla na zem a totálně se orvala kolem dokola. Takže nyní má jemnější městský maskáč ,který jí podle mě hodně sluší , dobarven je lehce interier a motor a další drobnější detaily. Fleky jsou barveny ručně. Snad se zalíbí i někomu z vás. Komentáře jsou jen vítány, je to můj první maskáč a myslím že je stále co zlepšovat.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

SH4DOVV

Kolekce sprinterů 1/24 MAISTO

Příspěvek od SH4DOVV »

Někdo může namítat že Maisto, to jsou jen hračky a jejich TUNING řada je totální serie obludek, ano občas se jim povede fakt úlet maximální ale dají se najít i celkem povedené stroje. Já osobně vše co přinesu od nich domů hned rozhodim a je třeba to všechno dobarvit, začistit atd., ale to mě na tom právě baví, že to není jen - koupit a šup do vitríny - ,ale musí si to každý doladit aby to mohlo být vystaveno.
Potom když koukám do vitrínek mám příjemný pocit z dobře (snad) odvedené práce.

Takže tento týden jsem dodělal pátý kousek do této serie, Corvettu C3 a tady je pár fotek všech pohromadě.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

SH4DOVV

BMW M3 JADA 1/24

Příspěvek od SH4DOVV »

Tohle BMW jsem upravoval již dříve , nyní se konečně dočkalo i nového laku.

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

BaRT
Site Admin

Re: Tuning, úpravy a přestavby 1/24

Příspěvek od BaRT »

Burago Citroën TA 1/24 upraven na otevřený:

Obrázek

limitovaná edice 10kusů
Sbírka modelů Citroën

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/24“