Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Muscle cars

Příspěvek od Dali.B »

Přidávám více foto svého posledního kousku - Charger R/T 440 Magnum, i když ho má sashator kousek nade mnou.
Já měl ale smůlu a ten můj přišel s nedochromovaným rámečkem čelního okna. Jak už jsem zde psal, na rámečku u levého sloupku chyběl asi 1cm chromu a ve zbylé délce byl rámeček nachromován jen částečně, ne v plné šíři.
Opraveno lesklou hliníkovou páskou, ta je zatažena přes celý rámeček podél sloupku, až přes oblý roh okna ke střešnímu prolisu. Ještě i směrem od prolisu dál do středu okna je vidět kousíček méně kvalitního chromu, ale chtěl jsem pásku zakončit zhruba v místě prolisu, ať to splývá.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Podrobnější fotodokumentace mého dalšího kousku, tentokrát Exact Detail : CHEVROLET Camaro RS/SS 396 (1968)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Gratuluji k pěkným kouskům Dalibore. Osobně si myslím, že celá produkce Chargerů v sérii Authentics je opravdu skvělá. Já naštěstí neměl tu smůlu co ty, ale myslím, že jsi se s tím popral velice dobře.
Co se týče Camara, já mám od Exactu ročník 67 v provedení HOD ROD a je to klasika od této firmy. Škoda jen, že se jejich produkce naprosto zasekla a nevypadá to na nějakou brzkou změnu.

A ještě jsem se chtěl zeptat- nakupoval jsi až nyní (po změně limitu pro výpočet DPH)? Já osobně mám dva nákupy za sebou a u jednoho to byla slušná očista- z celnice se balík dostal 2 měsíce poté co tam dorazil. No šílený. U druhého už to bylo lepší a zabralo to všehovšudy nějakých 14dní. Trošku nám ten nákup EU zkomplikovala :evil: (hlavně pro ty z nás, co sbírají výhradně modely, které jsou v Evropě velice zřídka k sehnání a nebo za nekřesťanský peníze).

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já nakupoval všechno ještě před zavedením DPH, postupně to rozbaluju. Po zavedení DPH jsem ještě žádný model nekupoval, ale kupoval jsem jiné věci a taky se ta doba dost prodloužila. Ještě mám od Authenticsu nerozbaleného Chargera 500 ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

A to jsi je zatím jenom nerozbalil, nebo jenom nenafotit? Já osobně je rozbalím hned jak vždycky přijdou, ale pak mi trvá věčnost se dokopat je nafotit- třeba teď na dofocení čekají Ford Mustang BULLITT 2008, Mustang 2008 a Mercury Cougar 69 od Ertl Elite.

Co se týče tý celnice, tak je to opravdu šílenost. Dnes už je lepší si modely nechat posílat přepravci jako UPS, FedEx apod. Je tam ale zase poměrně vyšší cena.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Představ si, že jsem je fakt ještě nerozbalil, když rozbalím, tak pak už rovnou leštíma fotím. :)

jarek

Příspěvek od jarek »

Rovnako to robim aj ja. Mam to taky ritual ... ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

jj , když už něco člověk dělá po třísté .... ;)

jarek

Příspěvek od jarek »

To ano, ale že by som z toho mal rutinu sa povedať nedá. Každý kus je špecifický a mám k nemu niečo priradené ... ;)

bobes0

Příspěvek od bobes0 »

Možná jsem mimo vlákno, máte někdo zkušenost s nakupováním muscle přes Amazon. Díky za odpověď

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“