nOstalgia
-
Re: nOstalgia
Vyšla ma lacno - 9,50 EUR + pošta bola 8,70 EUR.
No ako ma poznáte už aj zo staršieho fóra, pre mňa je tá Niva absolútna srdcovka. Rád by som ich mal vo všetkých fabách, ale pre začiatok aspoň jeden dokonalý kúsok. Stále si myslím, že je to jeden z najdokonalejších modelov v mierke 1:43 - samozrejme na svoju dobu.
Ak by však aj táto mala nejaké chybičky, nie je problém ju predať ďalej, zatiaľ si všetky veľmi rýchlo našli nových majiteľov.
Asi ťa sklamem, ale tá nová Niva je úplný originál, v takom stave ju dostaneš priamo od výrobcu
No ako ma poznáte už aj zo staršieho fóra, pre mňa je tá Niva absolútna srdcovka. Rád by som ich mal vo všetkých fabách, ale pre začiatok aspoň jeden dokonalý kúsok. Stále si myslím, že je to jeden z najdokonalejších modelov v mierke 1:43 - samozrejme na svoju dobu.
Ak by však aj táto mala nejaké chybičky, nie je problém ju predať ďalej, zatiaľ si všetky veľmi rýchlo našli nových majiteľov.
Asi ťa sklamem, ale tá nová Niva je úplný originál, v takom stave ju dostaneš priamo od výrobcu
Tak kdo taky neodolal?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tyhle Solida z LK už se mi doma válej nějaký ten týden, ale až teď jsem se dostal k foťáku. Když vidím to množství na Aukru, Odklepnuto a na bazarech připadá mi že je má už úplně každý. Jak jste na tom?
Další fotky na mfparody.rajce.net
Tyhle Solida z LK už se mi doma válej nějaký ten týden, ale až teď jsem se dostal k foťáku. Když vidím to množství na Aukru, Odklepnuto a na bazarech připadá mi že je má už úplně každý. Jak jste na tom?
Další fotky na mfparody.rajce.net
Taky je mám a kromě nich Lancii Aurelii a AR Giulii.(ale ty sem nepatřej,na silnicích východního bloku se zrovna moc nevyskytovaly )Povedlo se někomu sehnat ještě jiné typy za 19 korun ?mirofa píše:Tak kdo taky neodolal?
Tyhle Solida z LK už se mi doma válej nějaký ten týden, ale až teď jsem se dostal k foťáku. Když vidím to množství na Aukru, ...
Novinky od Číňanů:
Wartburg 353, tentýž červený vyšel i v IST, tento mi připadá, že vypadá jako hračka než model.
ZAZ-nějak mi k němu nesedí ta barva
Wartburg 353, tentýž červený vyšel i v IST, tento mi připadá, že vypadá jako hračka než model.
ZAZ-nějak mi k němu nesedí ta barva
-
Ty světla jsou hodně špatný.Majkl píše:Novinky od Číňanů:
Foto dosť skresľuje v skutočnosti sú dosť dobré modely, ale budem sa už opakovať, v pomere k cene. Ja som s nimi maximálne spokojný a zatiaľ žiadná iná spoločnosť nevyrobila , alebo sa nechýsta výrobiť komplet sériu - východný blok.
busto:za tu cenu to jsou dobré modely, ale pokud je porovnáš s mopdely IST, tak zjistíš, že vedle nich vypadají jako hračka, ale jako doplnění východního bloku je taky beru
-
-
A co? Spokojenost?
Co se tak koukám na fotky, tak mi přijde dobrá. Samozřejmě ta jemnost těch deatilů odpovídá době a místu vzniku.
Co se tak koukám na fotky, tak mi přijde dobrá. Samozřejmě ta jemnost těch deatilů odpovídá době a místu vzniku.
-
Bohužiaľ chýbajú chromované lišty v nárazníkoch, ináč OK. Skúsim zohnať ešte jednu, stačí aby mala dobré tie nárazníky. Poprípade momentálne na Ebay v USA sú na predaj asi 4 kúsky a vyzerajú byť v poriadku, tak uvidím.
Ináč konkrétne tento kus je vyrobený v roku 1992. Už nemá chrómovaný podvozok, ale čierny.
Ináč konkrétne tento kus je vyrobený v roku 1992. Už nemá chrómovaný podvozok, ale čierny.