Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
No je na ceste, tak som celkom zvedavy, je to môj prvý resin a asi aj na dlhú dobu posledný. Ale čakať pokiaľ by ju niekto vyrobil by sa nemuselo oplatiť, kedže Bugatti je na trhu minimum a tomu vôbec nerozumiem. No hlavne že je 5 rovnakých modelov, iba s iným motorom, čo mi príde komické pre zberateľa (dobré leda tak pre zopár jedincov, čo si ich kúpia v 1:1).
Spark sa normalne vyžíva v tom "dirty " farbení podvozkov...a tie šruby tam tiez nemuseli byt cez motor a kardan...ale zvrchu vyzera to Bugatti krasne
modrý Mondial, pekný Mondial
Jelikož letos investuji do modelové železnice, auta jdou na čas stranou.(Ale ten cvrkot tady samozřejmě sleduji) Ovšem když mi přišla nabídka na tuto škodovku, tak jsem ji koupil.
Veterán 1:18 od českého výrobce dosud chyběl. Někdo to kvalitou přirovnal k Solidu, já bych tak kritický nebyl
Veterán 1:18 od českého výrobce dosud chyběl. Někdo to kvalitou přirovnal k Solidu, já bych tak kritický nebyl
Dík Jarku za foto.Teď jsem ale objednal jednu 57G z Modelissima pro jednoho kolegu,tak pak se podívám v reálu,až dorazíjarek píše:Našiel som fotku podvozku, ale nevyzerá to nič moc ...
Škoda superb 913 (1938) .Fotky nejsou nic moc.Pokuď budete chtít ještě něco nafotit, neváhejte a řekněte si.
Co k tomu říct, impozantní předek.
Palubní deska s volantem na pravé straně.
Zadní řada sedadel s rozloženým nouzovým sedadlem.
Kufr.
Vcelku detailní podvozek.
Pohled z vrchu.
A nakonec bradavice na tak krásném modelu.Osobně jsem to pojmenoval "Pozdrav z Číny".Na živo je ta nálepka ještě horší.
Co k tomu říct, impozantní předek.
Palubní deska s volantem na pravé straně.
Zadní řada sedadel s rozloženým nouzovým sedadlem.
Kufr.
Vcelku detailní podvozek.
Pohled z vrchu.
A nakonec bradavice na tak krásném modelu.Osobně jsem to pojmenoval "Pozdrav z Číny".Na živo je ta nálepka ještě horší.
Nic nového Je fakt, že 1:18 nesbírám, ale chodím sem koukat moc rád