Open43, McLaren F1 /ebay/

zbiera niekto z vas tiez "superspotrove" auta?

ano
4
31%
nie
9
69%
zbieral(a) som
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 13

kamikaze

Open43, McLaren F1 /ebay/

Příspěvek od kamikaze »

Zdravim,

konecne som nasiel troska casu podelit sa s vami o par dojmov a samozrejme hlavne fotiek z noveho modelu.
Vravi sa ze fotka skresluje a ked som sa namotal na tento nie najlacnejsi model mojho oblubeneho McLarenu, a snazil sa o kupu na ebayi, ocakaval som od modelu dost vela, pretoze na fotke bol nadherny. No ale model prisiel a ja mozem triezvo zhodnocovat co z ocakavani sa splnilo a co nie. Treba povedat, ze prvy dojem z modelu bol vynikajuci a taky zostava stale, samozrejme na par detailov. Ale nic nieje dokonale snad iba modely Frederica Subera alebo modely od Built Up Models ale tie sa pohybuju niekde na urovni 2000 eur. Alebo nam zostava modely spravit vlastnorucne :D.

No naspat k modelu. Zhrniem to:
-ocakavania povrchovej upravy, laku sa mi splnili na 120% !!! naozaj krasna metalicka strieborna, omnoho lepsia ako na modely mclarenu od minichamps, ktory tu mimochodom mam na porovnanie (uplne naspodu), aj ked je to snad neporovnatelne ale mam ho doma tak stoji to za pozretie
-licovanie otvaravych casti je az na oboje dvere ok.. az na tie dvere. Podla vsetkeho tipek na ebay nafotil tuto limitku z 399 kusov asi tu najzdarenejsiu. Pretoze z fotiek tam to licovanie bolo uzasne no u mojho uz tak povedat nemozem, no preglgnut sa to da a v tej mierke, v skutocnosti to moc poznat nieje, iba pri detailnejsom pohlade z boku.
-interier sa da, prekvapil ma pristrojovy panel s hodinami rucne malovanymi, tak to vyzera a dobry efekt to roby.
-motor sa da, necakal som nic lepsie.
-disky by som vymenil za minichamps mozno :)
-treba este vyzdvihnut cistotu vypracovania a znova lak a lesk aj na priehladnych castiach - nadhera!
-predna maska je super naozaj ta prava mclarenovska
-keby bol v medenej tak sa od stastia zblaznim

momentalne si obstaravam model McLaren MP4 12c od Fline (Lucky Model)
len sa neviem rozhodnut ktoru farbu, tak ak chcete poradte :)
(nefunkční link odstraněn adminem)
keby niekto chce, objednam viac (Hong Kong)-dajte vediet

plexi:

porovnanie Minichamps vs. Open43

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Open43, McLaren F1 /ebay/

Příspěvek od hurvajs »

jj moc pěkný model ;) jinak z toho Hong-Kongu to objednáváš z nějakého e-shopu??Když tak napiš z kterého,třeba bych si neco vybral :)

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

po doruceni faktury uz nie som ochotny od nich objednat takze smola- inac zrejme to bola firma co to priamo produkuje asi.

ale uz mam nove zdroje snad za lepsiu cenu, len s nimi este komunikujem

trapper

Příspěvek od trapper »

Zdravím a srdečně blahopřeju k nádhernému Macu, MP4-12 firmy Lucky F Line mám 2- stříbrný a matt black,určitě bych doporučil orange metal.Pokud budete nakupovat připojil bych se - zajímá mě MCL MP4 -12 azzure green/závazně a cenu respektuji/. s pozdravem JJ

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

trapper píše:Zdravím a srdečně blahopřeju k nádhernému Macu, MP4-12 firmy Lucky F Line mám 2- stříbrný a matt black,určitě bych doporučil orange metal.Pokud budete nakupovat připojil bych se - zajímá mě MCL MP4 -12 azzure green/závazně a cenu respektuji/. s pozdravem JJ
Farbu green mam ponuknutu alebo poznam z viac zdrojov-niektore vyhodnejsie a niektore nie. Ja o nu zaujem nemam. Ak je zaujem zaslem pm s linkami. Podotykam ze naj farba tohto modelu bola a je medena (cooper) ale ako sa vyjadril mr. Jessie z firmi lucky model z Hong Kongu- vraj tieto medene variacie vykupil jeden jediny zakaznik :D -podla vsetkeho velky obchodnik (kseftar) a myslim, ze aj na ebay ponukal ale teraz je uz tato farba bohuzial nedostupna. Inac tu taka ponuka od mr. Jesieho, ze co maju na sklade:
Mclaren MP4
color in stock/pcs

red 2
matte pink 2
F1 red 4
metalic 4
transparent 1
grey 2
matte purple 5
silver 2
matte white 1
yellow 2
black 7
green 6
silver plated 3

Inac ja tu ponuknutu cenu nerespektujem! Za jeden mclaren mp4 12c v orange prevedení pyta s dopravou 345 usd.
Myslim teda ze tento zdroj by sme mohli obist.

trapper

Příspěvek od trapper »

Díky za info,hoši z Honkongu jsou spekulantni se vším všudy, taky mám zkušenost podobného typu.Silver metal jsem sehnal v Holandsku a matt black v HK, ta artemis green jak je na obrázku mě velice zajímá a určitě bych do toho šel,pokud je jiný zdroj tak se rád připojím.

trapper

Příspěvek od trapper »

jesli do doho Mcl MP4.12 jedš,kup dva ,za ten artemis green se ti královsky odměním.

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

treba aby sme si ujasnili farbu - artemis green myslis tuto?:
alebo si ju mylis s "transparent blue"?

metallic blue tiez nieje zla
tazke rozhodovanie, tu sa znova potvrdzuje, ze model treba drzat na ruke a tak sa najlepsie da rozhodnut, sebelepsia fotka nestaci.

trapper

Příspěvek od trapper »

Myslím tu prostřední,je hodně neobvyklá.

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

ok ak najdem novy zdroj, kde mi ponuknu tuto spolu s takou o ktoru mam ja zaujem(?) tak ti dam vediet podrobnosti ohladne ceny a tak. mne sa paci tiez velmi, teda horuci kandidat-no jedno ferrari mam v podobnej farbe tak neviem ci nezvolim taku farbu aka sa este nenachadza v mojej zbierke

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“