konecne som nasiel troska casu podelit sa s vami o par dojmov a samozrejme hlavne fotiek z noveho modelu.
Vravi sa ze fotka skresluje a ked som sa namotal na tento nie najlacnejsi model mojho oblubeneho McLarenu, a snazil sa o kupu na ebayi, ocakaval som od modelu dost vela, pretoze na fotke bol nadherny. No ale model prisiel a ja mozem triezvo zhodnocovat co z ocakavani sa splnilo a co nie. Treba povedat, ze prvy dojem z modelu bol vynikajuci a taky zostava stale, samozrejme na par detailov. Ale nic nieje dokonale snad iba modely Frederica Subera alebo modely od Built Up Models ale tie sa pohybuju niekde na urovni 2000 eur. Alebo nam zostava modely spravit vlastnorucne

No naspat k modelu. Zhrniem to:
-ocakavania povrchovej upravy, laku sa mi splnili na 120% !!! naozaj krasna metalicka strieborna, omnoho lepsia ako na modely mclarenu od minichamps, ktory tu mimochodom mam na porovnanie (uplne naspodu), aj ked je to snad neporovnatelne ale mam ho doma tak stoji to za pozretie
-licovanie otvaravych casti je az na oboje dvere ok.. az na tie dvere. Podla vsetkeho tipek na ebay nafotil tuto limitku z 399 kusov asi tu najzdarenejsiu. Pretoze z fotiek tam to licovanie bolo uzasne no u mojho uz tak povedat nemozem, no preglgnut sa to da a v tej mierke, v skutocnosti to moc poznat nieje, iba pri detailnejsom pohlade z boku.
-interier sa da, prekvapil ma pristrojovy panel s hodinami rucne malovanymi, tak to vyzera a dobry efekt to roby.
-motor sa da, necakal som nic lepsie.
-disky by som vymenil za minichamps mozno

-treba este vyzdvihnut cistotu vypracovania a znova lak a lesk aj na priehladnych castiach - nadhera!
-predna maska je super naozaj ta prava mclarenovska
-keby bol v medenej tak sa od stastia zblaznim
momentalne si obstaravam model McLaren MP4 12c od Fline (Lucky Model)
len sa neviem rozhodnut ktoru farbu, tak ak chcete poradte

(nefunkční link odstraněn adminem)
keby niekto chce, objednam viac (Hong Kong)-dajte vediet
plexi:
porovnanie Minichamps vs. Open43