HPI Mirage Stratos Zero

Odpovědět
carabo

HPI Mirage Stratos Zero

Příspěvek od carabo »

Zdravím

Bol som požiadaný aby som nafotíl a vyjadril sa k Zeru od HPI až dôjde.

Model je na prvý pohľad veľmi pekný.Je stacionárny a aj kolieska sú z reziny, pravdepodobne len nalepené a bez osiek. Farba je v poriadku, len je trochu zapatlaný a spackaný od predošlého majiteľa alebo výrobcu. Detailne foto tu zapatlanosť ešte zvýraznila inak to nie je až také na voľný pohľad. Detaily sú dotiahnuté, až na tri chybičky, ktoré mňa ako fandu dizajnu veľmi netešia. Dezén predného kolesa zachádza na bok pneumatiky až príliš, s porovnaním originálu,ktorý má ojazdené predné pneumatiky je to až moc okaté, no zároveň dodávam, že som predné pneumatiky Zera nevidel ako nové, čo si pamätám, vždy boli ojazdené, takmer slicky. Ďalšou vadou sú bočné okienka, ktoré máju megarámik oproti originálu, ktorý nemá žiadny alebo len nepatrný. Poslednou vadou je, že zadné čelo je chrómované. Original nemal zadnú mriežku nikdy chrómovanú, tá bola vždy čierna. Napriek týmto vadám som z modelom veľmi spokojný a môžem ho len odporúčať tým, ktorý sa nevedia rozhodnúť.

(nefunkční link odstraněn adminem)

kamikaze

Re: HPI Mirage Stratos Zero

Příspěvek od kamikaze »

pekny kusok hpi ma celkom uspokojive modely za tu cenu
P.S. mna by potesila velmi Isdera ako model trebars aj od hpi

carabo

Příspěvek od carabo »

A ktorý konkrétne? Mne sa veľmi ľúby isdera imperator, tu by som ja veľmi chcel.

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

Myslel som si, že Imperator sa ti bude pačit, ale vzhladom ku mojmu zameraniu zbierky by som prijal Isderu Commendator. No ked som videl tutu lanciu tak sa mi Imperator vybavil lebo su to podobne vozy.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Pekna recenzia,diki. Nieco si mohli z tych pripomienkovanych veci odpustit, to mas pravdu. Ale model urcite dobre posobi, ked ho mas v rukach, ako ked je tato mensia mierka zvacsena na foto. Len skoda, ze zacali s touto farbou a nie tou prvotnou striebornou.

carabo

Příspěvek od carabo »

Omil Vlad táto farba bola prva. Okrem modelov zbieram aj obrázky aut a koncepty od Bertoneho sú moja srdcová zaležitosť. Koncept Stratos bol 2x reštaurovaný a to z medenej na striebornu a potom späť na medenú. Ak si dáš vyhľadať v googly stratos zero určite najdeš obrázky z prvej show z roku 1970. Na ebay sa predava aj v striebornej ak túžiš po striebornej. S vyberom farby problem nie je len si treba vybrať z 2 :D .

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Nasiel som si to, pisu,ze cerveny bol prvy, mas pravdu. Dosial som o tom nepatral, myslel som si, ze strieborny bol prvy, paci sa mi v nej viac. Ale hodnotnejsi a vernejsi bude potom v cervenom.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“