Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
ty jdeš do Cabrioleta???
a ještě Peugeot???
a ještě Peugeot???
Sbírka modelů Citroën
..od Sparku Porsche 911 SC 3.0 No.5, East African Safari Waldegaard/Thorszelius 1978 pro sebe a kolegy sběratele...
Už mám na cestě Lamborghini Sesto Elemento od MR Collection.
z eBay jaguar XkSS (AA) a Morgan +4 (Kyosho)
Z Modelissima RX7 z Daytony 1985 od Biante
..a opět z Modelissima :
Chtěl jsem vzít i tu červenou 3.3 Turbo ,ale AA poněkud přitvrzuje v cenách a měla by být taky v zelené.A jelikož mám Poršáky ve vitríně podle ročníků,tak by ty zelená Turba nebyla u sebe.Ještě uvidím
Chtěl jsem vzít i tu červenou 3.3 Turbo ,ale AA poněkud přitvrzuje v cenách a měla by být taky v zelené.A jelikož mám Poršáky ve vitríně podle ročníků,tak by ty zelená Turba nebyla u sebe.Ještě uvidím
Jo, jo, o dalších 10 éček nahoru, taky jsem si všim
Turbo 3.3 asi vypustím, ale do zelené 3.0 půjdu rozhodně, ovšem ze Světa modelů. Přece jenom ta 3.0 je více tak nějak originál oproti 3.3.
Turbo 3.3 asi vypustím, ale do zelené 3.0 půjdu rozhodně, ovšem ze Světa modelů. Přece jenom ta 3.0 je více tak nějak originál oproti 3.3.
Já půjdu i do 3.3,abych měl podchycený celý evoluční vývoj