Renault Mégane+Scénic
Renault Mégane+Scénic
Vkládám pár fotek z dřívější,naprosto nevyhovující vitríny.
Tohle je má láska ,vášen',jak to kdo nazve
(nefunkční link odstraněn adminem)
asi můj nejoblíbenější model-Špinavec spolu s čistou verzí
Bohužel,ted' jsou všichni v krabicích
Tohle je má láska ,vášen',jak to kdo nazve
asi můj nejoblíbenější model-Špinavec spolu s čistou verzí
Bohužel,ted' jsou všichni v krabicích
Re: Renault Mégane+Scénic
Jo, ještě jednou pěkné, mam frantíky také rád i když jeho největšího rivala a celou jeho produkci:
Sbírka modelů Citroën
BaRT-moc pěkná sbírka a koukám,že Tvůj směr určilo první auto-u Tebe C u mě R
Na tenhle web/mimochodem-dost tu chyběl/ dovedu mého super kamaráda,který ví o Renaultech snad všechno a až na pár spešl variant/dnes už možná ne/ má komplet modelovou řadu Renaultu
Jeho web (nefunkční link odstraněn adminem)
Na tenhle web/mimochodem-dost tu chyběl/ dovedu mého super kamaráda,který ví o Renaultech snad všechno a až na pár spešl variant/dnes už možná ne/ má komplet modelovou řadu Renaultu
Jeho web (nefunkční link odstraněn adminem)
spíš mě ovlivnilo několik lidí co měly tenkrát krásné XM a CX a pak už jsem v tom jel.
Jasně ať příjde pokecat jen prosím registraci do 9.7. pak jsem na dovolené týden mimo.
Jasně ať příjde pokecat jen prosím registraci do 9.7. pak jsem na dovolené týden mimo.
Sbírka modelů Citroën
BaRT-no já toužil mít Clio 3.0 V6,pak jsem koupil Megana 1:1 a když jsem si k němu koupil model,zatoužil jsem mít všechny-což se asi nepodaří,ale nikdy neříkej nikdy
Vyřídím mu to a pokud rozjede net,regne se
Vyřídím mu to a pokud rozjede net,regne se
No tak to bych měl být sběratel Peugeotů když to bylo moje první 1:1. Njn 605 ani 206 nic moc a následující mnohem lepší Octavie taky nic. Až u Grande Punta jsem zatoužil ho mít na stole. A ruku v ruce s nouvou 500... No uvidíme
přitom 206 na svou dobu byla desingem opravdu vepředu a velmi kladně hodnocená...
Sbírka modelů Citroën
Hodil jsem něco na Rajče,stále hledám způsob,jak ty modely nafotit správně,doufám,že se tu budu inspirovat
Dobrý den, krásný sbírka, koukám, že máte ve sbírce i Renault Megane II Grandtour ve stříbrné barvě, můžu se zeptat, kde jste ho sehnal a co je to za výrobce? Nemůžu tento model nikde sehnat. DíkyHOPPA píše:Vkládám pár fotek z dřívější,naprosto nevyhovující ...
Tento model jsem koupil na francouzském ebayi za cca 30 euro i spoštou.Výrobce ted' nevím,vše je v krabicích