moj nazor je ze je velmi mala farebna skala na vyber v tejto mierke a ak je nejaka tak su to velmi srackovite farby a nekvalitne - uz neraz sa mi stalo, ze som nezohnal model farebneho odtiena ktory je typicky pre predlohu. Alebo mam par nekvalitnych metaliz. Vseobecne maly vyber metaliz. Jedna sa podla mna o vacsinu firiem vyrabajucich modely aj tie lepsie ako Autoart ,minichamps, Spark... A ak su farebne odtiene dobre a verne predlohe, nedaju sa v Cesku a Slovensku zohnat. Vid Looksmart - urcite farebne veci sa tu daju zohnat ale to co naozaj patri pre model to nie. Co si vy o tom myslite? Mate aj vy taky hnev koli farbe?
P.S.:Myslim si ,ze vzhladom na vysku cien tejto mierky by si uz mohli dovolit nanasat na modely naozaj kvalitne farby a lak
mala farebna variabilita 1/43
Re: mala farebna variabilita 1/43
Buď rád co je v 1/18 je to ještě horší, věrnost barev je, ale výběr až na několik výrobců je velmi malý
Sbírka modelů Citroën
nie som moc rad prave ked 1/43 stoja v priemere tie kvalitnejsie co kupujem cca 35 - 120 Eur (cca 1000 - 3000 kč)! a to je snad prave na modely auta asi druha najdolezitejsia vec ,prva je samozrejme typ modelu, no uznajte farba roby vela. Skoda, proste ked clovek chce nieco normalne musi siahnut po strankach ako ebay... a zjednavat. Vyrobcovia by mali pretlacit co najviac farebnych odtienov aj sem na daleky vychod pripadne zapad
pokial to ide z Ciny 
lebo mam niekedy aspon u sportovych vozov ze je to tu len nejaky dopredaj samozrejme ze zavodne a klasiky su v hojnom mnozstve farieb co si okrajovo vsimam

lebo mam niekedy aspon u sportovych vozov ze je to tu len nejaky dopredaj samozrejme ze zavodne a klasiky su v hojnom mnozstve farieb co si okrajovo vsimam
Všimnite si, že modely pre showroomy automobiliek ( = dealerské modely) sú oveľa pestrejšie, farebne atraktívnejšie a viac zodpovedajú farebným riešeniam skutočných áut (1:1) danej konkrétnej automobilky... tie ostatné fádne alebo bežné farby potom zostanú pre modely dostupné v modelárskych obchodoch; typický v tomto je "slávny" Minichamps...