Tatra Výrobce modelů MACmodel (Resin)
Re: Nový výrobce modelů MACmodel
Na aukru se prodala T77a za 1525 Kč...
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Osy kol u T77A jsou napevno přilepeny, kola se netočí.
No, je to škoda. Myslím, že argumentují tím, že model pak nejezdí ve vitríně, ale podle mě ho většínina lidí stejně nechá v krabičce. Model samozřejmě není na nějaký "ježdění", ale neotáčející se kola jsou prostě takový divný...
-
neměl by někdo na prodej majáky modré(stejné jako u FOX T-603 VB)?
Na ty další verze T77a jsem se taky díval, vypadají zajímavě. Jak jsem už psal dříve, škoda, že to nejde koupit jako stavebnice. T77a jsem nekoupil, trochu ale váhám. Prý bude ještě další model od Tatry, ale netuším jaký.
Doufam, že to bude T 87 tu bych si určitě koupil. 77 mam od ixa.
jenom stručně k výrobě, bohužel vše je o penězích... lepty, není problém, je to pracné, model bude dražší... gumová kola, to samé, technologicky není problém, bude to dražší... tatra 77 od ixa, stejný typ, jiné auto, zatím existují jen prototypové série 77, čtyřdvéřová , dvoudvéřová, otevřená -zatažená střecha, otevřená roztažená střecha bude poslední.... vypadá to asi následovně... předlohář vyrobí předlohový model, odlejeme, postavíme cca 2 až 5 ks, zjistíme nedostatky, opravíme, odlejeme , postavíme další prototyp atd, zatím je pět prototypových řad, pokud dobře počítám 54 oprav a předělávek celem, nyní snad již poslední , postupujeme s vylepšením kvality co nám síly stačí, příští serie snad již s plechvými tištěnými spz... kola jsou na ocelové ose, problém je ustřihnout osu zcela rovně, máme rovnačku, bohužel nestačí, stačí nerovnost 0.1mm a osa jde ztuha, mužeme otvor probrousit ale bude hrozit že kola s osou budou kvrdlat.... je možné objednat model s nenasazenými koly, kapka oleje... laky ... nemají se moc lesknout!... už takhle jsou barvy moc dobré, lesklé a barevné, v uvažovaném roce 34, 36 neměl žádný výrobce aut k dispozici dnešní kvalitu barev, pigmentace laku byla v plenkách, všechny barvy do šeda....puvodní barvy nejsou k dispozici ale předpokládám, že by na modelech vypadaly nedobře,další modely jsou připraveny , nový typ /první prototyp ,jak jinak/tak za tři týdny---
určitě zde pak novinky postni.
Pěkně vysvětleno, možná model jako stavebnice by se také prodával dobře.
Pěkně vysvětleno, možná model jako stavebnice by se také prodával dobře.
Sbírka modelů Citroën
Nejvíce by mě potěšilo, kdyby byly u každého modelu uveřejněny předlohy podle kterých byl vyroben. Např. nikdy jsem neviděl fotografii T97 bez zadní ploutve.