WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
Souhlasím!Také jsem na rampy a bradavice ujetý!:-)
Kdyby se tak našel někdo,kdo by mi udělal Fabii I.RS D9...
Kdyby se tak našel někdo,kdo by mi udělal Fabii I.RS D9...
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dnes před Valašskou rally jsme se synkem navštívili autogramiádu posádky Kresta-Gross,tak jsem si nechal podepsat další modely.Malá perlička.Když jsem se bavil s Petrem Grossem,prozradil mi,že "trošku" sbírá taky rally modely.Až pak se skromně pochlubil,že jich má kolem 500ks (nefunkční link odstraněn adminem)
Tak to je nádherný zhodnocení již tak cenných modelů - gratuluji Libore !
Po delší době Nový Přírůstek !
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Davide gratuluji v tomto jsi muj člověk , parádní přírustek Škody Motorsport
Tak jsem dnes hrůzou zjistil, že se mi na Krestově Peugeotu od Abrexu ( Benzina) doslova roztíkají kolečka
Ve vitrínce nebylo na modelu nic vidět, ale po vyjmutí a lehkém dotyku je poznat jak je disk okolo pneu rozměklý a deformuje se.
Prosím proto ty z vás, kteří zmíněný model vlastní, aby jej zkontrolovaly.
Ve vitrínce nebylo na modelu nic vidět, ale po vyjmutí a lehkém dotyku je poznat jak je disk okolo pneu rozměklý a deformuje se.
Prosím proto ty z vás, kteří zmíněný model vlastní, aby jej zkontrolovaly.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Miro já ten model nevlastním,takže nemužu posoudit.Kdyby se "rozpouštěly " pneu tak by mě to tolik nešokovalo,ale disky???Tak to je síla Každopádně kdo jej vlastníte dejte tu vědět,zda máte stejný problém nebo je to vyjímka.
To že sa pneumatika rozpadne ked modelom prejdeš po štave s citrusových plodov to som vedel ale že sa plast rozpadne to mi ani na um nezíjde leda ak by si to pofrkal acetonom ten jediný dokaže rozpustiť určite plasty. To je novinka pre mňa každopádne dajte vedieť ako to dopadne či sa rozklad zastavil alebo sa to rozpustilo uplne. Taktiež by som písal vyrobcovi lebo ak je to niejaka výrobná vada tak nech si ju dá doporiadku a taktiež by som žiadal nahradu modelu lebo model bez kolies to je nic moc.
Ja som po odskrutkovaní skrutky musel tento model doslova vypáčiť z podložky. Pneumatiky sú mierne zničené a v podstavci zostali riadne jamky aj z dezénom. Veď je to model "len" za 28€.